Блог

03.02.2016
Купівля автомобіля досить складне завдання. І річ навіть не у виборі найрізноманітніших технічних параметрів. Найбільшою складністю швидше за все стане фінансове питання. Тим більше для нас, українців, національна валюта, яких обвалилася за останні роки втричі. Тому якщо раніше ми могли купити пристойний автомобіль приблизно за 50 000 гривень, то сьогодні ми радітимемо й тому, якщо вкладемося у 250 000 гривень. Адже за сьогоднішнім курсом долара ця сума навіть не становитиме десяти тисяч доларів. То що може дозволити собі потенційний покупець за цю суму? Останнім часом можна відзначити появу бюджетних брендів на українському ринку: як кажуть попит диктує пропозицію.
28.01.2016
Автомобіль Maserati завжди залишався так званим класичним транспортним засобом, який всіляко намагався уникати такого "модного" явища, як електромотори. З іншого боку, вони вигравали на інших параметрах. Зокрема вони пропонували своїм покупцям потужні двигуни, перевірені та надійні акумулятори автомобільні, високі швидкісні параметри і дизайн. Однак через екологічні вимоги до 2020 року вони будуть зобов'язані випустити автомобілі, які працюватимуть на електродвигунах. Це з встановленими нормами, і з підвищенням попиту електрокари серед пересічних покупців. Покупцям варто очікувати появу Quattroporte, GranTurismo, GranCabrio і Ghibli в гібридних версіях вже до 2020 року.
25.01.2016
Голосове керування на сьогоднішній день вважається одним з найефективніших і перспективних напрямків. Різні системи "розумний будинок", а також безліч електронних гаджетів вже сьогодні мають можливість виконувати різні функції, зчитуючи свої завдання у голосі власника. Тому немає нічого дивного в тому, що за допомогою голосових команд можна керувати автомобілями. Нещодавно керування автомобілем Tesla в тестовому режимі здійснювалося саме за допомогою голосових команд. Це стало можливим із використанням платформи голосового управління IoT-пристроями. За допомогою цієї програми ви можете виконувати такі дії: повідомити рівень заряду акумуляторної батареї, подати звуковий сигнал, блокувати/розблокувати двері, відкрити порт для заряджання та зсувний дах.
22.01.2016
Сучасні автомобільні килимки вважаються одним із найважливіших і найкорисніших аксесуарів. Їхня найголовніша мета - захистити днище вашого автомобіля від попадання в нього вологи, бруду, піску, пилу. Тому їх покупка є обов'язковою для придбання. Питання залишається виключно який саме автомобільний килимок варто купити? Загалом процес вибору автокилимка не складний. Купити недорого килимок в авто буде зовсім не складно. Єдине, над чим ви, можливо, замислитеся - над вибором матеріалу виготовлення. Найпоширенішими та затребуваними вважаються гумові моделі. Популярність гумових килимків пояснюється досить легко.
21.01.2016
Вартість ціни на автомобіль відштовхується від кількох факторів. І одним із них є податкові відрахування. Різні податки та збори додають до вартості транспортного засобу часом досить серйозні суми. Нагадуємо, що з першого січня поточного року набирає чинності закон про екологічний стандарт Євро-5. Євро-5 це стандарт, згідно з яким йде регулювання шкідливих речовин, що виникають при автомобільних вихлопах. Відповідно до нового закону в Україну забороняється ввозити та виробляти автомобілі, які вироблялися пізніше за п'ять останніх років. Експерти вважають, що це нововведення призведе до того, що виникне зростання цін на автомобілі у розмірі 3-5%.
21.01.2016
В Україну прийшла справжнісінька, сувора зима з серйозними морозами і сильною хуртовиною. Снігопади приведи до справжнього транспортного колапсу, який спостерігався на всій території України. Дісталося і автомобілістам і звичайним, пересічним пішоходам. У таку пору року як пасажирам, так і водіям необхідно бути уважними. За подібних погодних умов виникають складності та при переході доріг у спеціально встановлених місцях (знак "пішохідний перехід"). Небезпека полягає в тому, що зараз багато доріг вкриті крижаною кіркою. Тому автомобіль фізично просто не зможе зупинитися також швидко, як би то була інша пора року.
19.01.2016
Концепція поїздки в автомобілі без водія просувалася вже давно. Основна ідея полягає в тому, що керування автомобілем за допомогою автоматизації буде набагато безпечнішим та комфортнішим. Вже сьогодні існує громадський транспорт, в якому використовується повністю автоматичне управління. Зокрема подібні поїзди вже активно використовуються в Японії та інших розвинених стираних Азії. Однак автоматичне керування автомобілем створює безліч складнощів. Найбільша проблема полягає в тому, що автомобіліст повинен думати не лише про своє власне пересування, а й про інших учасників дорожнього руху. До того ж, ми просто побоюємося повністю довірити електроніки пересування нашого транспортного засобу.
18.01.2016
Ми часто поділяємо автомобілі залежно від країни виробника. Більше того, ми знаходимо багато спільного і не менш багато відмінностей між автомобілями, виробленими в різних країнах світу. Ця стаття покаже особливості дизайнерських параметрів автомобілів, які були випущені у різних країнах світу. Одними з найпоширеніших і популярних сьогодні вважаються японські автомобілі. "Японці" насамперед уподобалися високоякісними товарами. Надійність японських автомобілів не знає меж. Також японський автомобільний транспорт приваблює широким розмаїттям кузовів. Тут є однозначно серед чого розгулятися. До найпоширеніших автомобілів тут можна віднести універсали, седани.
15.01.2016
Серед величезної кількості різноманітних аксесуарів для транспортного засобу особливо важливими є автомобільні килимки. Продаж килимків в машину представлена різноманітними моделями. Тому потенційним покупцям однозначно буде з чого вибирати. Автомобільні килимки можуть бути призначені для салону та багажника. І там і там вони потрібні. Гумові автомобільні килимки в багажник виконують ту ж саму функцію, що й килимки в салон - вони захищають транспортний засіб від бруду, пилу та вологи. У багажнику ми нерідко перевозимо будівельні матеріали, продукти харчування, товари з дачі та багато іншого. Все це однозначно позначиться на чистоті багажника.
14.01.2016
Купівля автомобільних чохлів може ввести в оману навіть найзапекліших автомобільних шопоголиків. Адже різноманітність автомобільних чохлів справді вражає. Як вибрати те, що необхідно саме Вам та від яких критеріїв у цьому випадку відштовхуватися? В інтернет магазині Авторадості було прийнято рішення створити різноманітні фільтри для того, щоб процес вибору був максимально простим і зручним. Насамперед вибрати автомобільні чохли можна залежно від марки виготовлення. Бренд виробника має велике значення на ціноутворення. Існує низка виробників, імена яких знаходяться постійно "на слуху". Однак не можна вибирати виключно на підставі цього критерію.
11.01.2016
Тепер ще більше корисної інформації ви знайдете на нашому сайті. Приємного для всіх прочитання постів у цьому розділі. Сподіваємося, що ви також допоможете нам зробити сайт більш інформативним.
11.01.2016
Автомобіліст, який зважиться на покупку автомобільних чохлів, однозначно зіштовхнеться зі складністю вибору через широке розмаїття товарів. Одним із найголовніших та основних критеріїв при виборі є матеріал виготовлення. Сучасна текстильна промисловість сьогодні пропонує найрізноманітніші тканини. Ми розглянемо найпопулярніші. Екошкіра вважається найкращою альтернативою натуральному матеріалу. Якісні чохли в салон найчастіше виконуються саме з цього матеріалу. Екошкіра чудово пропускає повітря, практична, безпечна, екологічна, а також має тривалий термін експлуатації. Подібні характеристики екошкіра отримала завдяки особливій технології виготовлення.

Сторінки:   1-15   16-30   31-42  


У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено