До яких випадків може знадобитись автомобільний тент?

25.08.2016
Кожен автовласник хоче захистити свою машину від потенційних пошкоджень. А зробити це можна за допомогою спеціального автомобільного намету. Чохол може бути зроблений з різних матеріалів, а також призначений для одноразового та багаторазового використання.

Автомобільні тенти захищають транспортний засіб від несприятливих погодних умов, негативного впливу сонячних променів. Ці фактори погано впливають на лакофарбове покриття кузова. За рахунок чого воно може потьмяніти, пожовтіти або потріскати. Ще однією перевагою чохлів є те, що вони не дозволяють автомобілю сильно розжарюватися на сонці.

Якщо у вас є гараж, вам пощастило. Якщо ні, то водій змушений залишати свою машину біля під'їзду або на стоянці без укриття. У цьому випадку автомобільний тент буде вам чудовим помічником. Адже таким чином ви захистите свій транспортний засіб від багатьох несприятливих факторів. Як вже говорилося вище, це ультрафіолет, що негативно впливає на фарбу і лак. Влітку можуть йти кислотні дощі, що також завдають шкоди кузову і можуть бути причиною корозії. У холодну пору року багатьох турбує намерзлий сніг та крижана кірка. Восени значні незручності завдають листя та плоди, що падають з дерев. Це ми ще не згадали про пташиний послід, град та інші неприємності. Чохли для авто можуть також знадобитися якщо ви отруюєтеся на природу, у відрядження тощо.

Тому цей аксесуар може стати в нагоді в будь-яку пору року. Бажано, щоб він завжди зберігався у багажнику автомобіля. Тим більше, що багато місця він не займає. Звичайно водії чомусь приділяють мало уваги даному виробу. А даремно! Адже набагато дорожче вийде пофарбувати кузов. Коштують чохли для авто недорого, тому кожен зможе собі дозволити це придбання.


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено