Чому знижується заряд акумуляторної батареї?

22.04.2016
Заряд автомобільного акумулятора для багатьох автомобілістів є важливим питанням. Тому коли автомобілісти починають стикатися з тим, що їхній акумулятор починає досить швидко втрачати ємність вони хочуть знати відповідь чому так трапляється. Загалом існує кілька основних причин, чому знижується ємність автомобільного акумулятора. Розглянемо їх.

Нерідко причина проста та зрозуміла – бажання заощадити. Як наслідок автомобілісти набувають бюджетних варіантів автомобільних варанів, найчастіше китайського виробництва. Рейтинг авто акумуляторів дозволить потенційним покупцям з'ясувати які саме автоакумулятори вважаються найкращими, щоб зрозуміти яку модель варто купити.

Пробки на дорогах також є частою причиною акумулятора, що сів. Тому ви напевно звертали увагу, що їзда по міських пробках часто призводить до того, що ваш автоакумулятор сідає набагато швидше, ніж під час поїздки заміськими дорогами. Взимку збільшується навантаження на акумулятор за рахунок включення обігріву сидінь, пічки, додаткового освітлення. Все це чудово "з'їдає" заряд батареї.

Невдалий завод двигуна також може призвести до збільшення навантаження на автоакумулятор. Занадто висока або дуже низька температура. Температурна невідповідність також може негативно вплинути і на термін служби вашого автоакумулятора.

Негативно може позначитися вібрація під час руху. З такою проблемою ви зможете зіткнутися у разі неправильно закріпленого автомобільного акумулятора.


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено