Нотатки для виробників автомобільних чохлів

24.03.2016
Автомобільні чохли вже давно визнані одним з найпопулярніших і найпопулярніших автомобільних аксесуарів. Відносна простота їх виготовлення та широка затребуваність у всьому світі призводить до того, що багато компаній активно займаються виготовленням автомобільних чохлів. Виділимо найпопулярніші та найвідоміші.

Автомобільні чохли MW Brothers вважаються одними із найпопулярніших в Україні. Їхньою перевагою вважається використання висококласної фурнітури та матеріалів, які нерідко застосовуються у виготовленні оббивки провідних світових виробників. Залежно від ваших фінансових можливостей, а також переваг, ви можете підібрати одну з трьох груп, що відрізняються за якістю та технічними параметрами: Classic Style, Premium Style, Leather Style. Абсолютно всі модельні авточохли максимально точно повторюють контур вигинів та відповідають вимірам сидінь.

Досить поширеним виробником є "Jakbet". Цей виробник постійно використовує виключно високоякісні тканини. Вони виготовляють лише модельні авточохли. На сьогоднішній момент кількість моделей авточохлів, що випускаються, наближається до тисячі. Саме своїм розмаїттям товарів, що випускаються, даний виробник заслужив увагу потенційних клієнтів. Також їх перевагою можна назвати застосування спеціальних кріплень липучок, які надійно фіксують чохол на сидінні.

Постійними передовиками ринку є автомобільні чохли Virtus. Компанія настільки впевнена у своїй продукції, що не боїться давати стовідсоткову гарантію на сумісність автомобільного чохла із сидінням. Щодня створюються нові і нові дизайнерські моделі, поповнюючи і без того широку базу автомобільних чохлів. Розробляються різні лінійки, які дозволяють здійснити покупку абсолютно будь-якому бажаючому.

У нас на сайті ви також зможете купити продукцію таких марок, як Kegel-Blazusiak, Koto, Milex, Вітол та інші.


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено