Вибираємо ковпаки на колеса

18.03.2016
Одним із перших елементів тюнінгу вашого транспортного засобу, а також для захисту коліс вашого автомобіля, багато автомобілістів використовують ковпаки на колеса. Сьогодні можна знайти широкий вибір найрізноманітніших моделей ковпаків на колеса. Ми допоможемо вам розібратися в різних моделях і здійснити правильну покупку.

Починати процес вибору необхідно з розміру ковпака. Звичайно ж, він буде строго прив'язаний до розміру вашого колеса. Розмір колеса ви можете побачити на самій шині.

Наступний параметр – матеріал виготовлення. Насправді всі ковпаки виготовляють із пластику. Однак пластик може відрізнятись в залежності від своєї твердості. Твердий пластик вважається менш довговічним. Навіть при незначних ударах на ньому можуть з'явитися сколи та тріщини. Тому найправильнішим рішенням стане придбання пластику м'якого, гнучкого. Ви самі зможете зрозуміти критерій гнучкості пластику, порівнявши кілька моделей.

Далі визначається з конструкцією ковпака на колеса. Вона може бути відкритою та закритою. Відкриті ковпаки на колеса дозволяють суттєво покращити процес охолодження гальмівної системи, але при цьому вони менше захищають від пилу та бруду. Та і як обслуговування закриті ковпаки мають свої переваги (їх набагато простіше мити).

Плоскі чи об'ємні? Плоскі ковпаки на авто завжди вважалися більш міцними та надійними в порівнянні з об'ємними, які привертають до себе увагу більш цікавим зовнішнім виглядом.

При виборі необхідно звернути увагу і на колір. Колірне рішення зазвичай представлено в декількох варіантах: срібло, хром, чорний, білий, сірий.


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено