Виберіть свій автомобіль:
Марка авто:
Модель авто:

Тенти-чохли на автомобіль для Lexus LC '18-

На сучасних дорогах представлена величезна кількість автомобілів. Якісь пристосовані для них більше, якісь менше, але це не віднімає того, що будь-яка машина повинна бути справною. Звичайно якість доріг значно погіршує її працездатність, але як би там не було підтримувати машину в робочому стані необхідно.

Якщо ви щасливий володар Lexus LC '18, то напевно вже встигли подумати про те, де купити хороші аксесуари для свого авто. Відповідь очевидна. Хороші аксесуари можна купити в магазині Авторадості. Тут ви зможете придбати тенти для автомобіля для Lexus LC '18 за самою вигідною ціною. Доступна ціна, швидка доставка, а так само гарантія якості - все це про Авторадості. автомобільний тент на Lexus LC '18 підійдуть на ваш автомобіль ідеально. Головне при виборі не забувайте уточнювати рік випуску вашої машини, адже від цього досить часто залежить комплектація і відповідно буде значно відрізнятися аксесуари.
Показати весь
Так само ви можете подивитися всі автомобільні товари для Lexus LC '18-
Сортувати за
за популярністю
Тент автомобільний для купе Mobile Garage XL (Kegel-Blazusiak)
Рейтинг 0
139020
3 073 грн.
  • Бренд: Kegel-Blazusiak
  • Застосування: купе
  • Розмір: XL
  • Довжина: 440-480 см.
  • Тенти-чохли на автомобіль для Lexus LC '18- ціна у Авторадості: Від 3 073 грн. До 13 200 грн.

    ТоварЦіна
    Тент автомобільний для купе Mobile Garage XL (Kegel-Blazusiak)3 073 грн.

    Статті
    Якщо у вас немає гаража і ви часто залишаєте авто на вулиці, то чохол слід купити однозначно. Цей простий і зовсім недорогий аксесуар допоможе продовжити термін служби авто та підтримувати його презентабельний зовнішній вигляд довгі роки.
    Автомобільний тент вирішує безліч клопотів пов'язаних з турботою і захистом особистого транспорту. Хоч такого роду аксесуар не є обов'язковим, багато хто недооцінює цей спосіб захисту автомобіля.
    Защитить свой автомобиль от повреждений хочет каждый автомобилист. Каждый год в автоиндустрии тратится масса денег на постоянный тюнинг, уход за автомобилями, аксессуары и средства безопасности для авто.
    Ми додали на сайт нові автомобільні тенти від брендів Kegel-Blazuziak і Milex! Автомобільний тент - чудовий спосіб захисту від пилу, снігу, ультрафіолету, посліду птахів, і інших шкідливих речовин, які можуть завдати пошкодження кузову і лакофарбового покриття вашого авто.

    Підбір
    Ціна, (грн.)
    Від грн. До грн.
    Ви вибрали
    Бренди
    Джип / Минівен
    Седан
    Хетчбек
    Купе
    Мікроавтобус
    Пікап
    Дім на колесах
    Додаткові опції
    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено