Новини

Антипробуксувальні траки: як уникнути застрягання в зимових умовах
15.01.2024
Антипробуксовочні траки являють собою спеціальні пристосування, використання яких покликане допомогти вибратися з засніженої пастки, грязьової ями або піщаної пастки транспортного засобу. Такі аксесуари являють собою стрічки із пластику або металу, або плити, які відрізняються рельєфною поверхнею, які закріплюються до автомобільних коліс і забезпечують їм гарне зчеплення з дорогою. Механізм “роботи” антипробуксовочних траків Пристрої відрізняються досить простим принципом роботи - вони покликані збільшити площу контакту колеса авто з дорогою, за рахунок чого створюється додатковий опір ковзанню по болотистому грунті і не тільки.
Пробита прокладка ГБЦ: як визначити та усунути проблему?
11.01.2024
Блок циліндрів ДВЗ накривається кришкою ГБЦ (кришка покликана забезпечувати герметичність ГРМ). Між блоком і кришкою треба укладати ущільнювач, тому що без нього проміжки не зможуть забезпечити повну герметичність. Цей ущільнювач відомий під назвою прокладка ГБЦ, з її допомогою герметизується стик. Також прокладка ГБЦ покликана розділити між собою системи циркуляції мастильного матеріалу та антифризу. Відповідно, пошкодження прокладки може стати причиною змішування технічних рідин, їх потрапляння в камери згоряння або призвести до виникнення витоку відпрацьованих газів. Це, у свою чергу, не може пройти безслідно для силового агрегату - шкода буде завдана екологічності, а також призведе до збільшення витрати палива.
Як правильно змастити підшипники автомобіля?
08.01.2024
Щоб підшипник в авто прослужив довго, слід обов'язково подбати про те, щоб мастильного матеріалу під час його експлуатації було достатньо. Цілком природно, що в процесі роботи мастильні матеріали виробляються і забиваються пилом - це звичайно позначається на ефективності роботи деталі і є причиною появи шуму в роботі. Щоб не допустити цього, слід регулярно обслуговувати даний вузол транспортного засобу і при необхідності додавати до нього мастило. Коли йдеться про деталі відкритого типу, то тут все просто – її частини знаходяться у відкритому доступі та додати мастило буде легко та просто.
Розморожувач скла - альтернатива зимових щіток та скребків
04.01.2024
Різкі перепади температури в холодну пору року можуть стати причиною зледеніння лобового та бокового скла. Виходячи з показника температури та кількості атмосферних опадів змінюється також і товщина кірки льоду на поверхні скла, що створює незручності для пересування. Якщо шар льоду тонкий, то його можна видалити за допомогою скребка або спеціальної щітки, якщо товстий, тоді доведеться витратити багато часу на прогрів транспортного засобу. Коли взимку Ви виходите з дому чи квартири і збираєтеся їхати на роботу такий варіант розвитку подій точно не буде найцікавішим для Вас. І це добре ще, якщо час у запасі є, а якщо снігопад почався вночі і виїхати треба терміново? У такому разі гарною ідеєю використовуватиме сучасні засоби автохімії - розморожувачі скла.
Графік роботи магазину на Новорічні свята 2024
29.12.2023
Шановні клієнти! В Новому Році найбільше бажаємо миру! Віримо, що з Новим Роком 2024 прийде злагода і кожен українець відчуватиме себе в безпеці. Нехай у кожного буде завтра! Тримаємось доброго настрою! Щоб наша країна залишилася об’єднаною, сильною, а наші рідні повернулись додому живі та здорові! Дякуємо нашим захисникам і захисницям, що ми продовжуємо жити в славетній Україні та працювати на своїй землі! Зверніть увагу! У наступні дні магазин працює за графіком: 30.12.2023 - кол-центр з 10:00 до 19:00; видача замовлень з 10:00 до 19:00 31.
Як знизити витрату палива - 5 практичних порад
28.12.2023
Наявність власного автомобіля у сім'ї сьогодні аж ніяк не розкіш, а обумовлена об'єктивною реальністю необхідність. Адже машина сьогодні це синонім мобільності, комфорту тощо. Однак, купити авто - це лише половина справи, насправді більш витратним є її утримання (сюди відносяться витрати на обслуговування, купівлю бензину тощо). У цій статті ми зупинимося на тому, як знизити витрати на паливо, адже відверто кажучи для більшості сімей вони є не надто "по кишені", а міський транспорт - не найкраща альтернатива. Перш ніж переходити до розгляду шляхів мінімізації витрати бензину, слід розібратися з причинами великої витрати.
ТОП-5 найкращих моделей накидок з підігрівом
25.12.2023
Сидіння з підігрівом, особливо в зимовий час, є приємною опцією для авто. Однак нею оснащені далеко не всі транспортні засоби і для багатьох актуальною є покупка накидок на сидіння з підігрівом. Сьогодні ці аксесуари представлені у широкому асортименті та вибрати оптимальний варіант для себе може кожен. У нашому каталозі є крісла від різних брендів, а саме Heyner, Kioki, Koto, Lavita, QLine, WAECO, Вітол і т.д. У цій статті розповімо Вам про найбільш популярні моделі, які завоювали любов власників вже давно. Накидка на сидіння з підігрівом Vitol H 2021V BK Цей аксесуар від Вітол є чудовим рішенням для зимового періоду.
Джамп стартер: пристрій, принцип роботи та особливості використання
21.12.2023
Розряджений акумулятор – те, з чим може зіткнутися кожен водій. Ситуації бувають різні, і насправді від такої ситуації ніхто не застрахований. Причин з яких може знадобитися підзарядка АКБ існує безліч, саме тому винайшли джамп стартери. Ці пристрої для екстрених ситуацій дедалі частіше виявляються у гаражах та багажниках автомобілістів, тому ми вирішили присвятити їм статтю. Отже, почнемо з того, що ж являє собою джамп стартер. Джамп стартер є портативним, автономним пуско-зарядним пристроєм, який має невеликі габарити, їх ще називають бустерами і який покликаний забезпечити запуск автомобільного двигуна в екстрених умовах, якщо раптово акумулятор перестає виконувати свої функції через розряд.
Самостійна антикорозійна обробка автомобіля
18.12.2023
Антикорозійна обробка представляє собою нанесення спеціальних покриттів на металеві поверхні авто, які покликані захистити їх від атмосферних впливів і, відповідно, від іржавіння. Для антикору можуть бути застосовані такі методи, як: оцинкування, фарбування, бітумні і пенетраційні покриття, включаючи перетворювачі іржі тощо. Не дивлячись на те, що призначення плюс мінус в таких методів однакове вони всі мають різні властивості, відрізняються принципом дії, наносяться різними шляхами, однак всіх їх об?єднує те, що більшість з них можна зробити самостійно не залучаючись допомогою спеціалістів.
XADO: ревіталізант, який продовжить життя вашого автомобіля
14.12.2023
Ревіталізант є цілим комплексом хімічних сполук, які спрямовані на створення на поверхні металу спеціального захисного шару. Він покликаний відновити плями контакту металів, а також сприяє зниженню коефіцієнта тертя-ковзання та забезпеченню захисту оброблюваних деталей від подальшого хімічного та механічного руйнування. Цей термін узвичаївся завдяки компанії Хадо і сьогодні використовується багатьма виробниками присадок. Термін покликаний допомогти конкретизувати призначення своєї продукції. Однак у власників авто, а також фахівців СТО слово "ревіталізант" однозначно асоціюється виключно з фірмою Xado.
Захист заднього бампера: як вибрати та встановити накладки
11.12.2023
Автомобільний бампер є однією з найуразливіших деталей кузова. Мало того, що він нічим не захищений, тому що сам виконує функцію захисту (мета бампера зводиться до запобігання автомобілю від значних поломок при невеликих аваріях), так ще й виробляється, як правило, з легкого пластику. Саме тому навіть невеликий удар може залишити сколи та тріщини на бампері. Ремонт цієї деталі коштуватиме чимало, тому рекомендуємо використовувати спеціальні накладки для збільшення його експлуатаційного ресурсу. Ці накладки підбираються індивідуально під кожну марку та модель авто. Саме їм і буде присвячено нашу статтю.
Очисник гальм: як продовжити термін служби гальмівної системи
07.12.2023
Очисник гальм - корисний засіб про наявність якого у багажнику чи в гаражі слід потурбуватись кожному власнику транспортного засобу. Хоча про нього чули далеко не всі - багато людей впевнені в тому, що гальмівні механізми очищаються самі в процесі руху. В цій статті поговоримо про те, що таке очисник гальм, навіщо він все ж таки потрібен й які проблеми можна буде уникнути у разі, якщо засіб вчасно опиниться під рукою. Гальма дійсно очищаються самостійно в процесі руху, однак цей спосіб не дозволяє позбутися всього бруду. Це пов'язано з тим, що тертя між колодками та гальмівним диском спричиняє утворення частинок стружки та фрикційний пил.
Допомагаємо з вибором зарядного пристрою для АКБ
04.12.2023
Зазвичай про автомобільний акумулятор згадують тоді, коли батарея перестає повертати двигун. У такому разі уникнути проблем з машиною та виконати правильну зарядку АКБ допоможуть зарядні пристрої. Найчастіше необхідність їх використання виникає взимку, коли на морозі АКБ більш активно втрачає свій заряд. Однак потреба у ЗУ може виникнути не лише взимку. Так, необхідність використовувати зарядку може виникнути також якщо освітлювальні прилади були включені довгий час без потреби або протиугонка «з'їла» заряд АКБ. Так чи інакше, автомобільне ЗУ має бути у кожного водія, адже регулярна зарядка АКБ сприяє збільшенню експлуатаційного ресурсу даного приладу.
Переваги текстильних килимків для багажника
30.11.2023
Доглядати машину потрібно починати з першого дня експлуатації, адже тільки так можна буде на довше зберегти її презентабельний зовнішній вигляд і відтягнути ремонт (рано чи пізно власник все одно зіткнеться з природним зношуванням деталей і буде змушений звернутися на СТО). Питання догляду стосуються, зокрема, і багажного відділення. Захищати його потрібно і у випадках, коли власник не використовує свого "залізного коня" для перевезення різних вантажів на постійній основі - у будь-якому випадку в багажник кладуться харчові продукти, різні особисті речі. У деяких випадках багажник може використовуватися для транспортування меблів або будматеріалів.
Тонкості вибору: камера заднього виду
27.11.2023
Камера заднього виду є корисним пристроєм, який застосовується для забезпечення огляду в «мертвих зонах», які не видно водієві безпосередньо по дзеркалах. Цей пристрій кріпиться на задній бампер, кузов та деякі інші місця. Зазвичай камера активується під час увімкнення задньої передачі. Як показує практика, такий пристрій дуже полегшує життя водію - з ним набагато легше паркуватися. Камера заднього виду може бути куплена як окремо, так і разом із парктроником, монітором. Також на ринку доступні системи кругового огляду - вони включають кілька камер і центральний блок управління. Крім камер заднього виду можуть використовуватися і фронтальні камери, вони зазвичай монтуються на передній бампер - ці пристрій включаються зазвичай вручну.

Сторінки:   1-15   16-30   31-45   Сторінки >>


У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено