Автомобільні чохли та накидки

19.12.2017

Автомобільні чохли та накидки на сидіння хоч і не є обов'язковими в салоні машини, але будуть виразно там не зайвими. Чохли та накидки рятують самі сидіння від протирання з часом. Також аксесуари додають інтер'єру салону більше затишку і комфорту. З огляду на, що такі аксесуари для сидінь існують у безлічі дизайнів, кольорах, а також відрізняються за функціями, тож розгляньмо їх ближче.

Чохли та накидки на сидіння в авто, в першу чергу, відрізняються дизайном - це пояснюється і формою сидінь, в залежності від моделі автомобіля, і від побажань водія. Як правило, чохли мають більш щільні вставки в тих місцях, де знос максимальний. Надягають вони шляхом натягування та закріплення на сидінні та сидять зазвичай щільно до сидіння і зручно. Чохли можуть закривати повністю все сидіння, включаючи підголівник, або тільки сидіння без підголівника. Також нерідко в комплекти включають чохли для підлокітників. Деякі чохли зі зворотного боку зроблені з кишенями. Що стосується кольорів чохлів, то виробники випускають різні варіанти в залежності від кольору салону авто (але не обов'язково - як варіант, Ви можете вибрати чохли та з яскравими червоними вставками під колір кузова Вашого авто). Колір вставок може відрізнятися від кольору самих чохлів, однак буде виглядати більш ніж гармонійно. Нерідко на чохлах роблять декоративне стебнування - вона може бути як одного кольору з чохлом, так і відрізнятися, вигідно виділяючись. Також вона може бути одинарному, подвійному або відсутні - як правило, додаткова краса позначається на ціні чохла, тому тут водій сам вибирає, який дизайн чохла йому доведеться більше до смаку.


Накидки злегка простіше у використанні ніж чохли, як правило, вони закріплюються на гумки або ремені, закриваючи собою не повністю сидіння, ніж та відрізняються від чохлів. Накидки не робляться в такому ж дизайні, що і чохли, проте можуть похвалитися приємним різноманітністю кольорів і матеріалами, з яких зроблені. Накидка може бути з того ж матеріалу, з якого частіше робляться чохли - екошкіра, автотканина або Алькантара (штучна замша). Екошкіра виглядає дорого і стильно, тоді як автотканина та Алькантара додають більше почуття затишку і комфорту, але все залежить від уподобань водія. Однак тільки цими трьома матеріалами виробники при виготовленні накидок не обмежуються - вони можуть бути виконані з хутра, овчини, льону, з додаванням габардину та інших матеріалів, а також з дерев'яними елементами. Дерев'яні вставки найчастіше використовуються в масажних цілях в накидках. Мінімалізмом є накидки-сидушки, однак такий варіант не має спинки, але має свої плюси - вона зручна, завжди може бути легко і швидко знята з сидіння.

У прагненні зробити свої товари максимально зручними у використанні виробники почали додавати в них і деякі приємні функції. Зокрема, в накидках можна зустріти такі доповнення, як функція підігріву, функцію масажу з різними режимами. Всі ці радості управляються за допомогою невеликого пульта, який завжди буде в автомобілі під рукою. Таким чином, водій зможе максимально розслабитися після тривалого перебування за кермом або додати в автомобілі комфорту в холодну пору року. Накидку з підігрівом можна підібрати за посиланням.

І автомобільні чохли, і накидки є відмінним декоративним доповненням в машині, але їх користь безсумнівна. Вони прекрасно захищають сидіння від потертостей і зносу, від крихт, пилу та сміття. Чохол або накидку можна легко зняти, витрусити або почистити. При цьому аксесуари робляться з урахуванням того, що вони знаходяться постійно в використанні, тому якісні як чохли, так і накидки повинні бути максимально міцними та ефективними.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено