Інспекційні ліхтарі Osram LEDinspect PRO

06.12.2017

Представляємо Вам оновлену лінійку інспекційних ліхтарів від компанії Osram. Osram вже давно відома своїми розробками, що відрізняються високою якістю і довговічністю. Інспекційні лампи LEDinspect PRO забезпечать комфорт при ремонті або технічному обслуговуванні автомобіля, а також стануть незамінними при виконанні інших повсякденних обов'язків, що вимагають максимального освітлення.


Особливості, якими володіють інспекційні ліхтарі LEDinspect PRO:




Практичність

Більшість ліхтарів лінійки оснащені спеціальними гачками та присадками, які гарантують зручність і комфорт при проведенні робіт. Внаслідок того, що всі інспекційні ліхтарі бездротові їх можна використовувати навіть в важкодосяжних місцях. потужна батарея, якою оснащені лампи, зможе тривалий час працювати без підзарядки.



Продуктивність

Головне призначення ліхтаря - надати максимальну видимість. LEDinspect PRO оснащені яскравими світлодіодами, які дають ідеальний світ в діапазоні яскравості від 60 до 300 люмен. Лампи створюють промені білого світла з температурою в 6000К, вони з легкістю проникають навіть у важкодоступні місця. завдяки спеціальної конструкції пристрій «точково» висвітлює необхідну поверхню.



Міцність

Водо- і ударостійкий корпус запобіжить пошкодження і передчасне поламання пристрою. Ліхтарі виконані з якісних матеріалів і деталей, тому зможуть працювати не втрачаючи своєї потужності протягом тривалого часу.



Універсальність

Лампи знадобляться для виконання будь-яких комплексних ремонтних робіт і в автомобілі, і в гаражі, і вдома. Ліхтар допоможе добре висвітлити навіть найдрібніші деталі, адже його світло не відтворює тінь. Зручно розмістити ліхтар допоможуть інтегровані власники, завдяки яким Ви зможете розмістити лампу під потрібним кутом, звільнивши свої руки.


У кожній лампі, що представлена ??лінійкою LEDinspect PRO, є своя відмінна риса, свої особливості та переваги. Наприклад, LEDinspect PRO BONNET 1400 - відмінний варіант для освітлення підкатної області, через те, що в лампу вбудований регульований кронштейн. унікальне телескопічне кріплення допоможе розташувати лампу навіть на капот вантажного автомобіля.

Компактний LEDinspect PRO PENLIGHT 150 буде незамінним помічником при виконанні педантичних робіт, які вимагають максимального освітлення в вузьких і важкодоступних місцях.

З лампою LEDinspect PRO SLIMLINE 280 Ви отримаєте яскраве освітлення (280 Лм). Явним плюсом також буде вміння ліхтаря повертатися на 180 ° і направляти світло в будь-яку необхідну для освітлення точку, а тривалій роботі ліхтаря посприяє потужний акумулятор, що працює без підзарядки протягом 4 годин.

Деякі ліхтарі з лінійки не мають аналогів серед інших серій. Навіть найвибагливіший споживач зможе вибрати потрібну йому лампу, залежно від свого бюджету і потреб.

Ознайомитися з асортиментом та придбати ліхтар можна тут!





Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено