Новинка! Оригінальні масляні фільтри Hyundai / Kia, Toyota, Volkswagen

13.12.2014
Ми додали оригінальні масляні фільтри Hyundai / Kia, Toyota, Volkswagen!

Оригінальні масляні фільтри призначені для установки на автомобіль безпосередньо під час складання або ж реалізуються на вторинному ринку, у якості запасної деталі. Ці фільтри встановлюються на автомобілі Hyundai / Kia, Toyota, Volkswagen прямо з конвеєра і рекомендуються до використання під час ремонту автомобіля. Масляні фільтри славляться своїми видатними технічними характеристиками. Їх відрізняє повна відповідність всім оригінальним стандартам якості.

Масляні фільтри виготовляються на заводах з виробництва авто або ж на сертифікованих виробником дочірніх фірмах. Всі масляні фільтри поставляються в оригінальному упаковуванні, на які наноситься код запчастини та фірмова голограма. Це гарантує точну відповідність придбаної деталі Вашого автомобіля.

Масляний фільтр призначений для очищення знаходиться в системі змащення двигуна машинного мастила від забруднень різних типів. В першу чергу фільтр повинен затримувати частинки бруду, які виникають в процесі природного зносу двигуна і при частковому згорянні компонентів палива, і всілякі зовнішні забруднення. При правильній і безперебійній роботі масляного фільтра автомобільний двигун здатний працювати надійно і без зламання. Зрозуміло, періодично фільтр потребує заміни. Якщо не замінити масляний фільтр в потрібні терміни, відбудеться засмічення, який може привести до руху машинного мастила в обхід фільтра. Ця неполадка може істотно скоротити термін служби двигуна і збільшити його природний знос.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено