Новинка на сайті - багажні системи Whispbar!

03.12.2014
Ми додали на сайт багажні системи Whispbar ! Тепер ви можете вибрати багажну систему для свого автомобіля, скориставшись підбором по авто. В описі товару можна побачити фотографії багажника на реальному автомобілі, а також завантажити інструкції по установці.

Розповімо трохи про багажники на дах Whispbar. Головна їхня особливість, якої особливо пишається виробник - безшумність. Whispbar - це перший у світі безшумний багажник, і він дійсно не видає ніяких сторонніх звуків при русі, на відміну від більшості виробів на ринку. Зрозуміло, такий ефект досягнутий завдяки продуманій конструкції поперечок.

Другою перевагою є можливість встановити багажну систему Whispbar практично на будь-який автомобіль. Були створені кілька видів поперечок, і сотні різновидів монтажних комплектів. Їх комбінація дозволяє встановити багажник на дах більшості автомобілів легко і без проблем. Просто виберіть свій автомобіль зі списку - і отримаєте декілька варіантів багажних систем для установки саме на нього. Якщо у вас встановлені рейлінги, Whispbar пропонує багажники, призначені спеціально для установки на рейлінги. Якщо ж рейлінгів немає, Whispbar передбачає установку з урахуванням особливостей конструкції авто. У будь-якому випадку, встановити багажну систему не складе проблем, причому для більшості автомобілів не потрібно професійної установки - ви легко зможете встановити багажник самі.

Багажники на дах Whispbar захищені від зловмисників, їх не можна просто так зняти з автомобіля. Кожен багажник обладнаний замками, які надійно фіксують його, і відкрити замок можна тільки за допомогою ключа. Купити багажники на дах Whispbar можна в цій категорії нашого сайту.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено