Іонізатор повітря: корисно для здоров'я!

11.12.2013

Експерти Всесвітньої Організації Охорони здоров'я впевнені, що люди, які дихають повітрям поганої якості, живуть на 10-15 років менше, ніж ті, хто дихає чистим повітрям. А брудний, затхле повітря в сучасному світі всюди, через велику кількість синтетичних матеріалів, електроніки та оргтехніки. Також дуже часто в повітрі міститься дуже багато озону, який при високій концентрації може викликати не тільки головні болі, але і такі неприємні речі, як набряк легенів.

Допомогти зробити повітря чистішим можуть прилади, відомі як іонізатори повітря. Автомобіль - це місце, де повно-повнісінько електроніки та синтетичних матеріалів, замкнутий простір, де буває дуже душно. Тому купити автомобільний іонізатор повітря - дуже хороша ідея для людей, які піклуються про своє здоров'я. Він не тільки очистить повітря від шкідливих речовин і алергенів, а й наситить його негативно зарядженими іонами.

Окрім того, іонізатор дуже корисний для курців автомобілістів, оскільки здатний позбутися від тютюнового диму і повністю усунути запах тютюну. Купити автомобільний іонізатор з виділенням озону в цьому випадку - відмінне рішення, оскільки озон здатний швидко та ефективно розкладати тютюновий дим. Потрібно підбирати іонізатор під площу салону автомобіля, і обов'язково з електростатичним фільтром, а не зі змінними фільтрами. Осідають на електростатичному фільтрі смоли легко змити, а інші фільтри доведеться постійно міняти.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено