Новинки на сайті: автомобільні сигнали і сирени

10.12.2013

Багатьом автолюбителям хочеться іноді використовувати потужний і незвичайний звуковий сигнал з цікавим звучанням, не в якості основного, а хоча б для розваги. На щастя, зараз купити сигнал або сирену для будь-якого автомобіля простіше простого: є широкий вибір сирен з різним звучанням, високої потужності.

Сьогодні ми презентуємо новинки нашого магазину: сигнал заднього ходу та однотональну сирену від компанії Вітол. Ми зняли їх на відео, щоб ви могли оцінити звучання і зовнішній вигляд сигналів. Тепер, якщо ви захочете купити сирену, вибір зробити буде легко.

Сигнал заднього ходу Elephant CA-10500 компактний, але потужний, призначений для оповіщення про те, що автомобіль рухається заднім ходом для зниження небезпеки ДТП. Сигнал дуже легко встановити в автомобіль, потрібно всього лише один кріпильний елемент і елементарне підключення до електромережі. Дуже зручно під'єднати сигнал до заднього ліхтаря, тим самим забезпечивши його автоматичне спрацьовування.



Однотоновий звуковий сигнал CA-90121 - один з найпростіших видів сирен. У нього всього один варіант звучання, немає кнопок управління. Послухайте, як він звучить. А якщо вас цікавлять більш потужні та незвичайні сигнали, варто придивитися до варіантів, які мають кілька типів сигналу, пульт управління і мікрофон, на зразок сигналу "Поліція".





Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено