Захист фар від компанії EGR

29.11.2021
Рестайлінг - це не виключно про стиль. Звичайно, купуючи автомобіль, власник хоче зберегти його первісний вигляд якомога довше й отримувати задоволення від експлуатації транспортного засобу з блискучим кузовом, чистим салоном та підлогою, а також прозорими фарами. Однак, в більшості випадків, вдаючись до модернізації свого "залізного коня" власники хочуть насамперед зберегти його експлуатаційні якості та уберегти себе від зайвих витрат. Всього пару тисяч гривень, витрачених на обклеювання антигравійної плівки на кузов автомобіля, здатні уберегти власника авто від його перефарбування. А це вже зовсім не дешеве задоволення. Так й накладки на фари, які стоять відносно недорого, здатні зберегти оптику авто.

Захист для фар являє собою пластикові накладки на фари. Вони покликані забезпечити найкращий захист дорогої оптики транспортного засобу від пошкоджень, які можуть виникнути внаслідок потрапляння різних камінчиків, щебеню та інших небезпечних елементів, що зустрічаються на шляху автомобілістів.

Подряпана оптика не тільки дуже псує зовнішній вигляд транспортного засобу, при цьому ще страждає й якість освітлення. Головне завдання передніх фар полягає в тому, щоб забезпечити максимально яскраве (в допустимих межах) освітлення дороги перед водієм машини, а також узбіччя для створення безпечних умов пересування по дорозі в нічний час доби.

Крім того, що фари повинні добре світити, до них пред'являються також вимоги, які стосуються розсіювання світла. Світло, що випромінюється ними, не повинно засліплювати інших учасників дорожнього руху (водіїв зустрічних автомобілів, а також пішоходів). Коли ж на поверхні фар з'являються різні подряпини та потертості, то їх світіння стає далеким від ідеалу. В цьому випадку автомобільна оптика перестає справлятися з поставленими перед нею завданнями й вимагає заміни. Коштують фари сьогодні зовсім недешево, та й для їх заміни доведеться витратити чимало часу. Крім того, самостійно виконати заміну фар практично неможливо, тому доведеться ще оплачувати роботу працівників станції технічного обслуговування автомобіля. І ось питається, невже економія на захист варто витраченого часу, нервів, сил та грошей? Всього лише якихось 15 хвилин потрібно на те, щоб перетворити екстер'єр Вашого авто, а оптика стала надійно захищена.

Кращою на ринку сьогодні є захист для фар EGR. Вироби цієї транснаціональної корпорації успішно завойовують довіру та любов власників авто по всьому світу. Компанія представлена на ринку майже півстоліття. За цей час було налагоджено виробництво дефлекторів вікон, дефлекторів для капота, розширювачів арок, чохлів запаски і багато іншого. Виробник постійно займається збільшенням виробничих потужностей, а також розробкою та вдосконаленням технологій виробництва. EGR прагне постачати якісну продукцію, яка буде максимально корисною для водіїв.

Переваги захисту фар від EGR


Захист для фар EGR проектується та виготовляється індивідуально для кожної моделі та марки автомобіля. Онлайн-каталог "Авторадості" пропонує величезний асортимент продукції для дорогих й не дуже авто. На сайті є прозорі накладки для Volkswagen Transporter T5, прозорий захист для для BMW X5 E53 '00 -07, накладка для фар Mitsubishi L200 / Triton '05 -15 в кольорі хром, захист для фар c LED для Toyota Land Cruiser 200 з 2015 і багато іншого. Тому варіанти розбіжності форми або складності в кріпленні просто виключені.

Також захист відрізняється легкістю монтажу, не вимагає свердління кузова, а також швидко знімається для очищення.Всі необхідні елементи для кріплення, а також детальна інструкція по установці знаходяться в кожній упаковці з захистом для фар. Тому не потрібно бігати по ринку або супермаркету й витрачати свій дорогоцінний час на пошуки різних речей.

Захист для фар EGR представлений на ринку не тільки в прозорому, а й інших виконаннях, тому власники машин можуть легко та просто підібрати найбільш підходящий варіант для екстер'єру свого авто.

Як закріпити захист для фар EGR?


Щоб встановити пластиковий захист для фар буде потрібно мінімум інструментів, а саме: силіконовий герметик (спеціальний двосторонній скотч), спирт та сам захист. Для того, щоб надіти накладки не потрібно нікуди їхати, все можна виконати вдома в своєму гаражі. Для початку слід ретельно знежирити поверхню фар та дати їй висохнути. В іншому випадку герметик не зможе забезпечити потрібне зчеплення війок з кузовом. Далі - слід нанести герметик на кузов автомобіля та прикласти накладку на фару. Після чого її слід притиснути й утримувати нерухомо близько 50-60 секунд. Герметик, що виступив, необхідно акуратно прибрати злегка вологою ганчіркою, щоб не було некрасивих розводів по краях. Для того щоб забезпечити хороше зчеплення далі необхідно просушити герметик.

Переходьте до каталогу захист для фар, де ви зможете знайти широкий асортимент унікальних аксесуарів для оптики автомобіля від компанії EGR. Захист фар від EGR гарантує якість та надійність.


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено