Накидки на сидіння: основні види та особливості

15.11.2021
Автомобіль є надійним другом та вірним товаришем для багатьох людей. Деякі проводять половину свого життя за кермом, тому дуже важливо зробити все необхідне, щоб в салоні авто було максимально комфортно та зручно. Також варто подбати й про те, щоб догляд за залізним другом не відбирав безліч вільного часу. Для того щоб уберегти заводську обивку, а також рідне килимове покриття автомобілісти купують чохли на сидіння та автомобільні килимки.

Чохли не тільки захищають рідні сидіння від забруднень, подряпин та запобігають появі дірок, а й додають привабливості салону. «Авторадості» пропонує величезний асортимент товарів даної групи на будь-який смак та гаманець. Однак, чохли не можуть взяти на себе вирішення всіх завдань, покликаних забезпечити комфорт пересування, для цього існують накидки на сидіння авто. Вони є просто незамінними в дорозі. Асортимент накладок просто величезний, є ті, які здатні зігріти тіло в люті морози, а є зразки, які покликані розслабити водія та пасажира приємним масажем. Правда, є й прості накидки на сидіння авто, які не оснащені вищезгаданими функціями. Також вироби відрізняються між собою матеріалами, які були використані при виробництві.

Накидки: види по функціоналу


Накидки на сидіння авто з підігрівом

Такі вироби просто незамінні в холодну пору року. Сідати в крижаний автомобіль - далеко не найприємніше відчуття, включивши же виріб в прикурювач можна прогріти сидіння до потрібної температури та максимально розслабитися за кермом. Ви забудете про те, що таке скутість в рухах, біль в спині і т.д. Працюють такі аксесуари від прикурювача та максимально прості в установці. Також на ринку вже є варіанти, які можна використовувати навіть в офісі або вдома й підключати прямо до мережі. Вони є гідною альтернативою сидінь з підігрівом, які є, як правило, тільки в автомобілях преміум-класу.
Накидки на сидіння авто з масажними функціями

У цій групі товарів представлені старі добрі накидки з дерев'яними елементами, а також сучасні моделі з вібромасажером. Останні користуються більшою популярністю сьогодні, так як такі накидки на сидіння авто відрізняються більш привабливим зовнішнім виглядом та мають, як правило, розширений функціонал. Крім тонізації м'язів, вібромасаж також сприятливо впливає на серцево-судинну систему, нормалізує кровообіг та обмін речовин. Такі вироби - справжня знахідка для тих, хто проводить багато часу у відрядженнях або ж любить подорожувати на автомобілі.
Пасивні накидки на сидіння авто

Ці аксесуари за своєю суттю мають те ж призначення, що й автомобільні чохли. Вони також є хорошим варіантом для тих, хто любить постійні зміни у своєму житті. Замовляти різні чохли для авто та постійно їх міняти навряд чи вийде, зате за 15 хвилин цілком можна замінити автонакидки й перевтілити зовнішній вигляд салону транспортного засобу. Тим більше зараз виробники не скупляться на своїх пропозиціях.Накидки на сидіння авто представлені в широкій колірній гамі та мають різний крій. Також вони гарні й для власників дорогих авто з ексклюзивними шкіряними сидіннями. Натуральна шкіра, безумовно, виглядає шикарно, проте в спекотні літні дні тіло може прилипати до таких сидінь, що не дуже зручно.

Такі вироби представлені в різних варіантах в плані використовуваних матеріалів:
  • Тканина. Вироби з жаккарда, льону та інших матеріалів виглядають презентабельно, легко перуться та коштують відносно недорого.
  • Велюр, оксамит. Такі матеріали виглядають дорого, дарують приємні тактильні відчуття, проте важко назвати їх зносостійкими.
  • Хутро. Накидки з овечої вовни мають противоревматичні властивості й відмінно зберігають тепло. Вони виглядають розкішно, мають гарну зносостійкість та дарують відчуття затишку і тепла. Такі накидки дозволяють забезпечити максимальний комфорт при пересуванні.
  • Вініл. Цей матеріал практичний, не вибагливий у догляді та інші.

  • Які накидки на сидіння авто можна купити в Авторадості?


    Модельний ряд накидок на онлайн-полицях магазину просто величезний. Тут представлені вироби таких брендів, як Alca (Heyner), Авторитет, Лінтекс, Elegant, Azzerio, MOBICOOL та інших. Серед доступних матеріалів: натуральне хутро, бамбук, текстиль, імітація алькантари, льон, екошкіра, ПВХ, поліестер, екозамша. Також є накидки з дерев'яними елементами. Всі вироби відрізняються високою якістю та привабливими нетривіальними дизайнами.

    Переходьте до каталогу накидок на сидіння автомобіля, де ви зможете підібрати необхідні вироби як з повним підігрівом, з підігрівом та пасивні аксесуари. Величезний вибір дозволяє знайти саме те, що душа забажає. А доступні ціни на всі товари приємно порадують автолюбителя.


    Читати інші новини...

    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено