Головне про накладки для фар

04.11.2021
Купуючи автомобіль, власникові завжди хочеться, щоб привабливий вигляд кузова автомобіля та салону якомога довше залишався незмінним. Для того щоб зберегти вид машини з салону й навіть в деякому роді вдосконалити його, власники транспортних засобів вдаються до тюнінгу. Незважаючи на те що арсенал доробок автомобілів сьогодні просто величезний, більшість з них вимагає значних фінансових вкладень, наприклад поліуретанова антигравійна плівка на автомобіль.

Існують спеціальні накладки на фари для захисту, а також декоративні накладки на рукоятки перемикання передач та педалі, які стоять зовсім недорого й при цьому відрізняються високою функціональністю. Люди, які налаштовані скептично, низьку вартість таких аксесуарів пов'язують з їх незатребуваністю на ринку. Однак, така думка є хибною. Тюнінг фронтальної оптики машини за допомогою декоративних накладок на фари для захисту, особливо з напиленням хрому, дуже популярний.

Стильні накладки на фари для захисту гармонійно поєднуються з зовнішнім виглядом будь-якого автомобіля. Завдяки такому декору транспортний засіб виглядає розкішно та елегантно. При виробництві декоративних накладок використовується ABS пластик. Він відрізняється високою міцністю та екологічною чистотою. Також у виготовленні більшості моделей застосовується сучасна технологія «Triple Chrome Coating», вона передбачає нанесення трьох шарів хрому. Саме хром покликаний надати блиску готовому виробу додаткову глибину, яка так красиво виглядає.

Накладки на фари для захисту є прозорі, темні, прозорі з окантовкою та карбон. Така різноманітність допомагає власникам автомобілів підібрати оптимальний варіант для свого "залізного коня", здатний максимально підкреслити індивідуальність власника.

Накладки на фари для захисту - відмінний вихід із ситуації, коли Ви часто пересуваєтеся за межами міста або ж дорожнє покриття в місті не може похвалитися високою якістю. Дорожня пил, камінчики, різні комахи, а також невеликий дорожнє сміття дряпають поверхню фар.Крім того, що це псує зовнішній вигляд автомобіля, погіршується ще й якість освітлення.

Головне завдання фар полягає в максимально яскравому (в допустимих межах) освітленні дороги перед водієм транспортного засобу, а також узбіччя з метою створення безпечних умов пересування по дорозі. Крім яскравості до фар пред'являються також вимоги, які стосуються розсіювання світла. Вони не повинні сліпити інших учасників дорожнього руху, мова йде як про водіїв зустрічних авто, так і пішоходів. Подряпані ж фари спотворюють світлові промені, в результаті чого автомобільна оптика не справляється з поставленими перед нею завданнями. Якщо Вам не хочеться витратити гроші та час на покупку нових фар та їх установку (а це зазвичай не менше дня), то краще купити накладки на фари для захисту й встановити їх буквально за 10-15 хвилин.

Слід також зазначити, що такий захист виготовляється індивідуально під кожну марку та модель автомобіля. Тому при виборі слід бути уважним, накладки з іншого авто не підійдуть. Правда, з цим проблем зовсім не виникає. Асортимент інтернет-магазину "Авторадість" просто величезний, в онлайн-каталозі є комплекти захисту для фар Volkswagen Passat B6 в кольорі карбон, прозорий захист на Toyota RAV4 2013 - 2015 року, накладки на фари для захисту фар c LED для Toyota Land Cruiser 200 з 2015 , темні вії для Mitsubishi Lancer 9 '03 -09, захист для Subaru Legacy '04 -10 і багато іншого. Вироби відрізняються високою якістю виконання й прослужать не один рік. Накладки виготовляються за допомогою інноваційних технологій й тому відрізняються високою міцністю. Установка здійснюється легко, свердління кузова для проведення даної процедури не потрібно.

Як встановити накладки на фари своїми руками?


Для того щоб виконати рестайлінг передніх оптичних приладів Вам знадобляться: силіконовий герметик або спеціальний двосторонній скотч, спирт або інший засіб для знежирення й самі накладки на фари для захисту. Для початку необхідно ретельно знежирити поверхню фар й дати їй висохнути (виробляти дані маніпуляції слід далеко від проїжджої частини, краще за все - в гаражі, щоб запобігти осідання пилу на поверхні). Після цього слід визначити оптимальне положення війок (так називають накладки) й нанести на поверхню фари шар герметика на прогнозоване місце посадки. Далі - слід докласти вію на фару й притиснути її (утримувати слід близько 50-60 секунд ні в якому разі не зрушуючи її). Герметик, що виступив по краях, слід прибрати злегка вологою ганчіркою. Для остаточного затвердіння герметика фару слід просушити. Всього лише якихось 15 хвилин й екстер'єр Вашого авто буде перетворений, а оптика - надійно захищена.

На сайті інтернет-магазину Авторадості є широкий вибір захисних та декоративних накладок, які виготовлені індивідуально під конкретну модель автомобіля. Скористайтеся спеціальним підбором за маркою та моделлю автомобіля в каталозі захисту для фар. Зауважте, що в залежності від обраної моделі можуть використовуватися різні способи кріплення.


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено