Новинка! Фаркопи від ТМ Halpol на сайті Авторадості!

03.11.2017

Нове надходження! Тепер на нашому сайті можна придбати тягово-зчіпні пристрої польської ТМ Hakpol для великої кількості автомобілів!

Що потрібно знати перед покупкою фаркопа?

Фаркоп на двох болтах Для початку потрібно визначитися, з якою метою Ви встановлюєте фаркоп. Від цього будуть залежати характеристики, якими він буде володіти. Водночас необхідно пам'ятати, що максимальне навантаження на фаркоп буде обмежуватися, в першу чергу, паспортом вашого автомобіля. Вертикальна і горизонтальна навантаження на причіпний пристрій не повинна перевищувати допустимі норми, встановлені виробником вашого автомобіля. На підприємствах Hakpol ці всі обмеження враховуються ще на стадії розробки конструкції виробів, тому ці фаркопи чітко відповідають заявленим навантаженням, які вони повинні витримувати.

При установці фаркопа на автомобіль необхідно також враховувати те, що навантаження повинна рівномірно розподілятися між усіма посадочними місцями та вузлами автомобіля. Точна відповідність забезпечується новітніми технологіями: Hakpol використовує верстати лазерної та плазмової різки та електронним управлінням пресу для гнуття.

Фаркопи Hakpol - довговічні та тривалий період не будуть піддаватися корозії, адже їх обробка складається з трьох етапів:

Швидкознімний фаркоп. Вертикальний автомат 1. Струменеве очищення в спеціальній камері.
2. Покриття фаркопа ґрунтовкою з фосфату.
3. Нанесення порошкової поліефірної фарби.

В Європейських країнах заборонено рух з фаркопом без причепа, тому все фаркопи Hakpol мають конструкцію, яка передбачає можливість зняття зчіпного кулі. Він може закріплюватися на двох болтах або мати конструкцію, яка передбачає автоматичне зняття гака всього лише кількома рухами.

Скористайтеся зручним підбором фаркопа за моделлю автомобіля в формі:



Точний підбір фаркопа за моделлю автомобіля!


Виберіть свій автомобіль:


Марка авто:
Модель авто:


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено