Ручний інструмент Fixman - вперше в Україні!

01.11.2014
Шановні клієнти, у нас з'явилися інструменти Fixman! Продукцію цього бренду Ви можете знайти в категоріях "Набори інструментів", "Набори викруток", "Набори ключів" і "Вузькоспеціалізований інструмент". Цей ручний інструмент вперше з'явився на українському ринку, тому настійно рекомендуємо Вам ознайомитися з його перевагами та купити ексклюзивний ручний інструмент за вигідною ціною.

Бренд Fixman виробляє міцні та зручні ручні інструменти для тисяч задоволених клієнтів по всьому світу! На цей момент Fixman пропонує понад 700 позицій професійного ручного інструменту, набори інструментів та інші товари, які характеризуються цікавим дизайном і високою якістю. Інструменти Fixman широко використовуються в автомобільній, промислової та будівельної галузей, а внаслідок використання високоякісних матеріалів і ергономічній конструкції, вони характеризуються високою міцністю і високим комфортом в роботі. Fixman доклали всіх зусиль, щоб створити інструменти, які ідеально відповідають нашим потребам. При вирішенні купити інструменти Fixman Ви можете бути впевнені у високій якості перевіреної продукції.

Особливості ручного інструменту Fixman:

Матеріал - Міцний хром-ванадій!
Міцність і тривалий термін служби виключно важливі для інструменту, і тут не може бути компромісу. Залежно від типу, інструменти Fixman зроблені з міцного хром-ванадієвого сплаву або ж з високоякісної вуглецевої сталі.

Нековзне покриття!
Наші інструменти були розроблені для забезпечення максимального комфорту при роботі. Ергономічні ручки в поєднанні зі спеціальним нековзним покриттям забезпечують міцний хват і стабільну точність.

Технологія обробки металу micro-finish!
Шляхом використання технології обробки металу micro-finish наші інструменти характеризуються більшою стійкістю до корозії, ніж вироби, які були зроблені в традиційному стилі.

Сучасний дизайн!
Інструменти Fixman - це не тільки висока міцність, але і сучасний і цікавий дизайн.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено