Центральний замок гарантує безпеку авто

22.11.2012

Кожен автовласник бажає забезпечити своєму залізному коневі максимальну безпеку при будь-яких умовах. Для цієї мети були розроблені автомобільні сигналізації та центральні замки. Використовувати професійні протиугінні системи дуже важливо. Адже щороку тисячі автомобілів піддаються небезпечним незаконним діям. І який Ви знайдете свою машину після такого інцидент (і знайдете взагалі) - невідомо.


насправді більшу частину автомобільних викрадень можна запобігти. Елементарна установка сигналізації легко відлякає підлітків і дрібних злодіїв, вони зрозуміють, що Ваш автомобіль не вдасться так просто викрасти. Фахівці, що конструюють протиугінні системи, чудово усвідомлюють, яким загрозам може піддатися авто, тому створюють максимально функціональні та ефективні пристрої, здатні дати адекватну відсіч зловмисникам. А встановити центральний замок може будь-який компетентний працівник СТО, тому не варто затягувати з цим. Краще обладнати новий автомобіль сигналізацією до того, як хтось на нього зазіхне.

Центральні замки є однією з найбільш ефективних охоронних систем. Ви легко знайдете на ринку відповідний замок для Вашої моделі авто. Дистанційно керований центральний замок дуже полегшує використання транспортним засобом, адже всі двері легко відкриваються і закриваються одним натисканням кнопки. Особливо це зручно в темряві або в негоду. Крім того, Ви завжди впевнені в тому, що двері автомобіля завжди надійно закриті, і це гарантує душевний спокій.

Конструкція центрального замка містить пульт дистанційного керування, сам електронний модуль управління і з'єднання. Пульт управління працює від маленької батарейки та легко поміщається в долоню. У ньому знаходиться передавач, який посилає унікальні зашифровані сигнали (радіочастотні або інфрачервоні) на модуль управління після натискання кнопок. Електронний модуль обробляє сигнали та управляє різними частинами транспортного засобу.

Застарілі моделі центральних замків могли управляти тільки пасажирськими дверима, але тепер під контролем не тільки всі двері, але і багажник і паливна кришка. Прочитайте характеристики та відгуки користувачів, і Ви легко підберете модель, яка відмінно підійде Вашому автомобілю.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено