Очисники скла Bosch Aerotwin – довговічність, безшумність та надійність

11.10.2021
Склоочисники Bosch Aerotwin – нове слово в автомобільних аксесуарах. Їхні головні переваги:

  • Щітка має поліпшений гумовий профіль кромки, що забезпечує ефективне очищення, збільшення терміну експлуатації, безшумність роботи, у тому числі у сильні морози.
  • Інноваційний матеріал, що складається з двох компонентів.
  • Підвищена зносостійкість та знижена стираність через наявність особливих присадок, які використовуються при виготовленні гуми.
  • Інертність до будь-яких забруднень лобового скла та впливу навколишнього середовища.
  • Проведення тестових випробувань, що складається з трьох етапів.

  • Фахівці компанії Bosch поліпшили гуму кромки очищувачів Aerotwin. Вони використовували особливу добавку, яка сприяла підвищенню ефективності роботи та стійкості до дії навколишнього середовища.

    Завдяки покращеній формулі складу каучуку Power Protection Plus без того відмінна зносостійкість стала ще вищою. Виріб практично не стирається та не реагує на такі фактори, як підвищений фон ультрафіолетового випромінювання та озон.

    Виріб багаторазово протестовано як у лабораторії, так і в польових умовах. Результати досліджень довели, що:
  • Покращені щітки Bosch Aerotwin здатні забезпечити найвищу якість очищення скла. Навіть при важких погодних умовах та наявності великої кількості забруднень (пилку, пилу, комах тощо) на склі не залишаються розлучення.
  • Оновлена кромка з гуми Bosch Aerotwin стійка до стирання. Завдяки цьому аксесуар став більш довговічним.
  • Удосконалення гумового краю зробило роботу щіток безшумною. Незалежно від погоди вони переміщаються по поверхні тихо та плавно.
  • Ідеальний склад використовуваного матеріалу дозволяє зберегти характеристики двірників як у сильний мороз, так і в спеку. Це доведено випробуваннями у польових умовах морозним ранком при –20°С.

  • Склоочисники Aerotwin мають дві спеціальні пластини Evodium, здатні пружинити. З їх допомогою при контакті кромки та скла відбувається рівномірний розподіл тиску по довжині щітки. Завдяки цьому усувається ймовірність появи розводів під час очищення скла. Поєднання рівномірності натискання пластин Evodium та нової вдосконаленої гуми веде до підвищення опору, що уповільнює знос краю щітки.

    Перед тим як розробити нові склоочисники Aerotwin, було проведено тестування, яке складається з трьох етапів.

    У бельгійському місті Тінен співробітники підприємства, що виготовляє щітки для двірників Bosch, спільно з колегами з офісів компанії, розташованих у країнах Східної Європи, провели випробування чотирьох варіантів профілю кромки у різних погодних умовах, у тому числі при морозі –20°С. Особлива увага при цьому приділялася тестуванню працездатності склоочисників в умовах, наближених до зим у Північній та Центральній Європі.

    Перед тим як встановити двірники, було проведено вимірювання основних параметрів їх важеля, які впливають на результативність дії щіток: силу натискання та кут нахилу до скла у горизонтальному та вертикальному положеннях.

    Наступним етапом стала перевірка двох головних характеристик під час роботи аксесуара. Досліджувалися якість очищення скла на предмет появи розводів та смуг, а також гучність. Для фіксування рівня другого параметра було використано спеціальний пристрій. Під час руху ніщо не повинно відволікати водія, у тому числі неприємні звуки, які можуть виникати при переміщенні двірників по склу. Безшумність роботи склоочисників є ознакою виробів преміум-класу.

    На завершальному етапі проводилося контрольне дослідження через кожні півтора-два місяці.
    Результати тестування дозволили фахівцям Bosch вибрати профіль гуми, що має найкращі характеристики. Він і був використаний для створення поліпшених Bosch Aerotwin.

    В інтернет-магазині Авторадості ви зможете знайти великий вибір щіток склоочисника від компанії Bosch, а також і якісні вироби інших виробників. На сайті можна обрати склоочисники для будь-якого автомобіля самостійно, або скориставшись зручним підбором склоочисників по марці та моделі автомобіля.


    Читати інші новини...

    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено