Нова серія захистів Кольчуга ZiPoFlex!

31.10.2017

Новинка на сайті Авторадості: захисту двигуна Кольчуга з покриттям ZiPoFlex. Нова серія захистів картера двигуна від ТМ "Кольчуга" ZiPoFlex - втілення кращих якостей, яких виробникові вдалося досягти за рахунок новітніх технологій і декількох років розробки, тестування та вдосконалення продукту.





ZiPoFlex: Додатковий захист двигуна - цинко-полімерне покриття

Покриття

Сталь покрита трьома шарами, що складаються з цинко-полімерного композиту ZiPoFlex.


Система безпеки Take-Off - Захист двигуна Кольчуга

Система Take-Off

Найвищий рівень безпеки

Інноваційна система Take-OFF працює для зміщення двигуна в аварійних ситуаціях. Завдяки даній системі відбувається поглинання енергії від зіткнення іншими елементами, між якими і розподіляється удар. Деформація кузова виштовхує захист з її кріплень.


Off-Energy - Енергопоглинаючі балки на захист двигуна Кольчуга

Поглинання енергії

А момент наїзду на перешкоду або удару при ДТП енергію від удару поглинають балки захисту. У цей момент балка може деформуватися, прийнявши на себе всю силу удару, яку міг би отримати кузов автомобіля. Товщина балок до 8 мм дозволяє говорити про великий потенціал таких виробів.


Blow-Off: Система обдування захисту картера двигуна Кольчуга

вентильованих

Вентиляція і захист двигуна від перегріву забезпечується за рахунок системи спеціальних отворів, які дозволяють повітряним потокам обдувати всі необхідні зони і відводити гаряче повітря від двигуна і КПП, при цьому опір повітря зводиться до мінімуму.


Bounce-Off: Система пружності захисту двигуна Кольчуга

Пружна конструкція

Елементи, що регулюють жорсткість конструкції захисту, виготовлені за допомогою технології Bounce і розміщені в місцях, куди зазвичай припадають удари від зіткнень і наїздів на перешкоди. Ці елементи являють собою ребра жорсткості, виконані методом глибокої формування.


Сервісна система Quick WittED від Кольчуги

Quick WittED: система зручного сервісного обслуговування авто

Зручність експлуатації

У захистах Кольчуга реалізована система Quick WittED, що дозволяє без проблем проводити регламентні роботи і проходити ТО. У разі необхідності заміни масла або фільтра можна зняти тільки ті частини, які закривають потрібні в даний момент місця.


Додатковий захист на двигун від бруду пилу і вологи - Кольчуга

Крила для додаткового захисту з боків

Якщо ви турбуєтеся про те, що бруд, яка потрапляє в моторний відсік, може зашкодити роботі вашого автомобіля, то захист Кольчуга для таких випадків передбачає наявність бічних крил, які запобігають налипання бруду на електрику та інші важливі вузли автомобіля і запобігають передчасну корозію від зайвої вологості. Особливо актуальною така захист стає в разі їзди по грунтових або засніжених дорогах.


Сучасна класика

Виробникові вдалося зробити захисту максимально тонкими і легкими за рахунок ребер жорсткості, які дозволяють забезпечити високий рівень міцності і безпеки при немислимо легкій вазі захистів.


Амортизатори для придушення стороннього шуму під час їзди.

Амортизація і придушення шуму

Амортизатори, розташовані на захистах, є унікально довговічними і справно прослужать в будь-який сезон і при будь-яких погодних умовах. Вони забезпечують абсолютно безшумну роботу і ви не будете чути ніяких додаткових шумів і деренчання від використання захисту двигуна.


Для Вашої зручності пропонуємо скористатися швидким підбором захистів по моделі автомобіля.

Точный подбор защиты по модели автомобиля!


Выберите свой автомобиль:


Марка авто:
Модель авто:


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено