Новинка! Захисту двигуна від ТМ "Автопрістрiй"!

18.10.2017

Новинка в магазині Авторадості! Захисти картера двигуна і КПП від українського виробника "Автопрістрiй". Навіщо потрібні захисту двигуна, якщо їх наявність не передбачена виробником автомобіля? В умовах їзди по поганої якості доріг ви можете зіткнутися з проблемою пошкодження нижньої частини автомобіля, ремонт якої обходиться не дешево. Коли з-під коліс летить бруд, гравій та інші тверді та гострі предмети, двухміліметровий сталевий лист зі штампованими ребрами жорсткості допоможе вберегти вас від подібних неприємностей. Процес виробництва захистів строго регламентований ТУ У 29.3-2614208315-002: 2014 року, що свідчить про високу якість товару. Особливості конструкції захисту передбачає отвори для обдування мотора. Це допомагає забезпечити стабільну температуру під час роботи двигуна. Захист пофарбована порошковою фарбою, яка вважається найбільш зносостійким і довговічним варіантом захисту сталевого виробу від пошкоджень і корозії. Для того, щоб вам не довелося нести додаткові витрати, в захисті передбачені отвори для зливу масла і заміни масляного фільтра.


Переваги

Захист картера двигуна від бруду, гравію, гострих і твердих предметів, що летять з-під коліс. Виробники автомобілів рідко забезпечують свої машини штатними захистами або використовують силумін - тонкий матеріал, стійкість до пошкоджень якого залишає бажати кращого. У захистах "Автопрісрiй" використовується сталь товщиною 2 мм.
Всі вироби є виключно модельними, виробляються під кожну модель автомобіля індивідуально і точно відповідають конфігурації моторного відсіку. Завдяки такому підходу до виробництва Ви не зіштовхнетеся з проблемою розбіжності розташування кріпильних отворів і виріб безсумнівно підійде Вашому автомобілю.
Установка захистів проходить легко і швидко. Монтаж проводиться в штатні місця без свердління кузова, що уберігає від непередбаченої корозії, адже для цього використовуються технологічні отвори силових елементів кузова. Крім того, захист картера не дає додаткового навантаження на вузли автомобіля.



Ознайомтеся з асортиментом захистів двигуна " Автопрістрій " або скористайтеся зручним підбором захисту за моделлю автомобіля в формі:

Точний підбір захисту за моделлю автомобіля!


Виберіть свій автомобіль:


Марка авто:
Модель авто:


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено