Новинка! Фаркопи від ТМ Galia на сайті Авторадості!

10.10.2017

У продаж "Авторадості" надійшли фаркопи Galia, що відрізняються високою якістю, довговічністю та оцинковиним покриттям, яке убезпечить вироби від корозії і робить їх більш привабливими.

Виробничі потужності Galia розташовані в Словаччині, що зобов'язує бренд відповідати як національним, так і стандартам виробництва Європейського Союзу: ISO 9001: 2008, 94/20/EC, ЄЕК 55. За більш, ніж 20 років існування на ринку, виробник зарекомендував себе як стабільний, якісний бренд з широким асортиментом, який йде в ногу з часом і використовує екологічно чисті технології і матеріали.

Фаркопи від компанії Galia використовуються в Німеччині, Норвегії, Чехії, Сербії, Словенії, Румунії, Угорщини, Греції, Туреччини, Польщі, Литві, Ізраїлі, Росії, Україні та інших країнах.

Продукція Galia використовується на найвідоміших виробництвах, як Citroen, Peugeot, Fiat і інших. Компанія розробила фаркопи для більшості популярних моделей автомобілів, їх асортимент налічує більше тисячі найменувань. Передові технології у виробництві роблять продукцію абсолютно безпечної та дозволяють зробити її вартість нижча, ніж у популярних європейських брендів.

Завдяки чіткому відповідності конструкції фаркопов Galia штатним отворів для кріплень в автомоблей, утановка НЕ ​​буде занимат багато часу і пройде максимально просто.

Компанія випускає два види зчіпного гака на вибір покупця. Крюк може бути умовно-знімним і кріпитися на 2 болти. Так само може використовуватися швидкознімний автомат, який можна зняти за 2-3 секунди простим обертанням ручки. Конструкція пройшла величезна кількість випробувань і можна сміливо стверджувати, що вона є цілком безпечною та ефективною.

Фаркоп условнос'емний на двох болтах
Фаркоп швидкознімний автомат

Всі вироби виготовляються з товстостінної сталі і покриваються рідким цинком, який убезпечить від корозії. Куля фаркопа фрезерований.

Передбачена конструкція кронштейна розетки, яким можна заховати розетку в бампер і захистити її від вологи та бруду.

У комплекті з гаком йде гумовий чохол, заглушка на механізм і сумка для гака.

Скористайтеся зручним підбором фаркопа за моделлю автомобіля в формі:

Точний підбір фаркопа за моделлю автомобіля!


Оберіть свій автомобіль:


Марка авто:
Модель авто:


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено