Новинка на сайті: Ліхтар світлодіодний у вигляді біти "Захисник"

23.10.2013

У нас з'явився відмінний ліхтар у вигляді бейсбольної біти від компанії AUTOENJOY. Називається він цілком красномовно: Захисник. На відео ви можете оцінити розміри та зовнішній вигляд ліхтаря - виглядає він дійсно переконливо. Коли тримаєш "захисника" в руках, впевненості однозначно додається :)

Важливо те, що це не тільки великий важкий предмет, але і непоганий ліхтар. Світить Захисник на 200 метрів і може працювати до 2.5 годин. Джерело живлення - три батарейки ААА або акумулятор. У ліхтаря три режими роботи: широкий промінь, вузький промінь і стробоскоп.

Ліхтар заявлений як водонепроникний і протиударний. Дійсно цікаво, наскільки корпус захистить лампочку і скло при реальному ударі "захисником" у якості біти? Перевіряти не стали.

На корпус ліхтаря надітий неопреновий манжет, який, за заявою виробника, повинен захистити руку від неприємних відчуттів при використанні на холоді. На манжеті може бути прикольний напис в дусі "I love Mersedes-benz" з різними варіантами марок авто.

В загальному, непогана річ у якості автомобільного ліхтарика і засоби самозахисту 2 в 1. Також відмінно підійде в якості подарунка, і не тільки автомобілісту. Ціна цілком прийнятна.









Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено