Новинка на сайті: зимові щітки зі скребками Alpen1

22.10.2013

З кожним днем ​​зима все ближче, і нам залишається тільки змиритися з цим фактом. Звичайно, для когось зимові місяці - це Новий рік, ялинка, сніжок, подарунки та неповторний запах мандаринів, а для когось холоду, заметіль і вічно поганий настрій, нескінченне очікування тепла. Незалежно від того, позитивно чи ви сприймаєте майбутнє похолодання, будь-якому водієві зимова пора приносить безліч проблем.

Готуватися до зими розумний і далекоглядний автомобіліст починає заздалегідь. Погодьтеся, ви куди позитивніше поставитеся до перших снігопадів, якщо у вас вже будуть закуплені правильні щітки для змітання снігу і скребки. А завбачливі інтернет-магазини напередодні холодів намагаються розширити асортимент зимових товарів, щоб водіям було, з чого вибрати.

Сьогодні ми пропонуємо нові зимові щітки зі скребками від бренду Alpen1. Назва ненав'язливо вказує на країну-виробника, ці щітки зроблені зовсім не в Китаї, а в країні, де зі снігом і морозами знайомі не з чуток - в гірській і сніжної Австрії. Австрійці, як і годиться європейцям, до справи підійшли ґрунтовно і виготовили якісні щітки, продумавши та дизайн, і функціонал як слід. Детальніше з цими товарами можна ознайомитися тут.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено