Обираємо подарунок автолюбителю

03.10.2012

Даруючи подарунок, робіть це з особливою увагою і теплотою, тоді його цінують гідно. Але на жаль, багато з них перебувають у владі стереотипів і підносять близьким нудні та стереотипні подарунки. Якщо Ви хочете зробити подарунок автомобілісту, прислухайтеся до наших порад.

 


Якщо Ви не обмежені в грошах і плануєте досить дорогий подарунок, підберіть комплект якісних автомобільних шин. Консультанти спецмагазинів допоможуть Вам підібрати відмінний комплект для іномарки або вітчизняного автопрому. Подібний подарунок явно не стане зайвим, адже шини досить часто зношуються.


Якщо в автовласника є діти, чудовим подарунком стане автомобільне дитяче крісло. Обов'язково підбирайте його за віком дитини. Якщо ж це занадто велика сума для Вас, підберіть дитячий адаптер ременя безпеки. Його оформлення може бути дуже барвистим і оригінальним.

 

Ті автолюбителі-акуратисти, які ретельно стежать за чистотою свого авто, дуже прихильно ставляться до подарунка у вигляді автомобільної косметики. Ви можете підібрати шампунь, очищувач приладової панелі, поліроль, миючі засоби, освіжувач повітря і багато іншого. Кожен автомобіль потребує регулярного догляду, тому такий подарунок підійде всім.

 

Чудовий подарунок - автомобільна електроніка. Нова магнітола, навігатор, відеореєстратор дуже порадують винуватця свята. Гарнітура, яка допоможе звільнити руки під час розмови по мобільному, також буде дуже корисною.

 

Для тих, хто любить довгі подорожі, хороший подарунок - автохолодильник. Також в дорозі знадобляться автомобільний чайник або автокавоварка, кружка-термос і подібні товари.
Любителям активного відпочинку сподобається подарунок у вигляді багажника на дах, на якому можна перевозити надувний човен або велосипед. Але навіть якщо Ви піднесете найпростіший подарунок, постарайтеся надати йому індивідуальності: наприклад, купіть запальничку, попільничку, брелок або кухоль з емблемою авто.

 



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено