Новинка - автомобільні парктроніки Cyclon!

15.09.2016
На нашому сайті з'явилися нові паркувальні радари від бренду Cyclon. Ці високоякісні автомобільні аксесуари стануть вірними помічниками як для досвідчених водіїв, так і для новачків.

Для чого потрібен парктронік?

Автомобільний парктронік від компанії Cyclon, як і від будь-якого іншого бренду, виконує рівно одну функцію - допомагає водієві припаркуватися без неприємних наслідків. Для виконання цієї мети парктроніки різними способами, в залежності від своєї конструкції, реєструють відстань до найближчої перешкоди та повідомляють водієві про зміни цього відстані. Орієнтуючись на показання парктроніка, припаркуватися набагато легше, особливо якщо у вас немає великого досвіду водіння. Паркувальний радар включається автоматично при використанні задньої передачі, і допомагає уникнути зіткнення навіть з такими перешкодами, які складно помітити в дзеркала. Як ви розумієте, використання цього приладу дуже виручає в темний час доби, коли дуже просто проґавити невеликий, непомітний вночі предмет позаду автомобіля.

Особливості автомобільних парктроніків Cyclon

Компанія Cyclon пропонує асортимент акустичних паркувальних систем. Вони також називаються ультразвуковими, оскільки основним елементом конструкції є ультразвукові датчики, монтовані в задній, а іноді та в передній бампер. При включенні задньої передачі датчики випромінюють ультразвуковий імпульс, і отримують сигнал, відбитий від об'єктів. Дані передаються в базу парктроніка, і на їх підставі миттєво видається звуковий сигнал, який попереджає про близькість перешкоди. При необхідності звуковий сигнал можна відключити, і орієнтуватися тільки на показання дисплея парктроніка. У нашому асортименті є моделі парктроніків з датчиками різного розміру і кольору, це зручно, оскільки дозволяє встановити парктронік на будь-який автомобіль, не порушивши цілісності та гармонійності його зовнішнього вигляду. Також парктроніки різних моделей незначно відрізняються за характеристиками, що детально вказано в описі кожного товару.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено