Коротко про плюси компресорних автохолодильників

24.09.2015
Якщо ви любите подорожувати на тривалі дистанції на своєму авто, тоді ви нерідко замислювалися про покупку авто холодильника. Звичайно ж можна задовольнятися використанням термо сумки, але її можливості в порівнянні з можливостями холодильника явно набагато менше. Існує кілька типів автохолодильників. Ми розповімо вам про найголовніший - компресорні автохолодильники.

В цілому цей тип холодильників більше, ніж інші схожий на наш звичний домашній "охолоджувач". Його головний плюс полягає в можливості заморожувати продукти. Решта ж типи холодильників можуть тільки підтримувати низьку температуру (працювати в охолодному режимі). В цілому температурний діапазон цієї моделі знаходитися на рівні від -22 до +10. До того ж ви можете охолоджувати свої продукти досить швидко (набагато швидше, ніж за допомогою інших типів). Якщо говорити про плюси, то потрібно згадати та низьке енергоспоживання.

І коротко про мінуси. Найбільший недолік полягає в тому, що через необхідність розміщення компресора, довелося пожертвувати корисним об'ємом. До слова самі компресорні холодильники мають більший розмір, важчі та галасливі. Хоча цей шум абсолютно не дратує через самих звуків в автомобілі під час руху.


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено