Обплетення: шкіра і шнурівка знову в моді

24.09.2015
Не варто недооцінювати значення цього дійсно корисного автомобільного аксесуара як обплетення на кермо. Вони використовуються не тільки для доповнення стилю салону вашого транспортного засобу, але також і для підвищення комфорту при водінні.

Дуже часто сам по собі кермо ковзає в руках водія. Тим самим порушується одне важливе та основне правило - ваш контроль дороги. Іноді, навіть найменше відхилення від вірної траєкторії може призвести до виникнення аварії. Наявність обплетення дозволяє додати товщину керма на 3-4 мм в діаметрі, що також робить водіння більш комфортним і впевненим. Також у міру експлуатації ваш кермо буде обдирати. Як результат вам доведеться міняти його. Погодьтеся, що покупка чохла на автомобіль дозволить вам істотно заощадити.

Якісні шкіряні обплетення завжди в ціні. Вони відрізняються можливістю пропускати повітря, тривалим часом експлуатації та бездоганним зовнішнім виглядом. Тому ми та переплачуємо за натуральні матеріали. Сьогодні ж альтернативою шкірі ставати екошкіра, яка має практично ідентичні характеристики з натуральним матеріалом.

Обплетення на шнурівці також користуються попитом. За допомогою спеціальної шнурівки ви можете максимально точно підібрати необхідний розмір, враховуючи всі нюанси. Таким чином обплетення лягати максимально полотно, а значить навіть на самих різких поворотах не буде з'їжджати.


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено