Новинка - радіатори охолодження оригінальної якості!

23.09.2015
Асортимент нашого магазину поповнився новими модельними радіаторами охолодження оригінального (OEM) якості. Термін «OEM» вживається для позначення радіаторів охолодження, виготовлених за ліцензією виробника автомобіля та за схваленими виробником кресленнями. Ці деталі ліцензовані до продажу ОЕМ-виробниками у фірмовому упакованні заводу-виготовлювача. ОЕМ радіатор охолодження - той же радіатор, що встановлений на автомобіль в оригіналі з конвеєра, тобто є його повним еквівалентом.

Радіатор охолодження виконує роль теплообмінника, тобто деталі, через яку виводиться основна частина тепла, потрібного для правильного функціонування силового агрегату. Щоб процес теплообміну проходив швидше, а також для захисту радіатора авто від корозії, часто обирають алюміній або латунь, як матеріал для виготовлення. За якими ж причин автомобілісту може знадобитися заміна радіатора охолодження? Найчастіше заміну проводять, якщо в системі охолодження постійно змінюється рівень антифризу, через появу тріщин в конструкції. А причиною для виникнення цих отворів може бути:

- застосування охолоджуючої рідини низької якості
- несправність інших елементів системи охолодження, що призводить до дестабілізації температурного середовища
- завершення терміну експлуатації автомобільного радіатора
- механічні пошкодження
- вплив хімікатів, якими обробляють дороги в холодну пору року

Крім того, заміна автомобільного радіатора може проводитися при його сильному засміченні, якщо цю проблему не вдалося вирішити промиванням. Якщо ж радіатор вчасно не замінити, неприємним наслідком стане перегрів двигуна, і як наслідок, капітальний ремонт.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено