Новинка - комплектуючі для автомобільних амортизаторів Kayaba!

22.09.2015
Асортимент нашого сайту розширився! У нас з'явилися компоненти для автомобільних амортизаторів - верхні опори стійки та захисні комплекти (пильовики та відбійники). За умовами виробника, гарантія зберігається тільки при заміні компонентів одночасно з амортизатором. Тепер у вас є можливість купити не тільки амортизатори Kayaba, але та опори + захисні комплекти для них. Для ознайомлення з асортиментом перейдіть в категорію " Амортизатори" і виберіть у фільтрі зліва ваші комплектуючі для автомобільних амортизаторів Kayaba.

Верхня опора стійки амортизатора Kayaba є одним з основних елементів підвіски, який відповідає за зв'язок між кузовом автомобіля та амортизатором. Верхні опори Kayaba виготовлені з високоякісних матеріалів на сучасному обладнанні, і здатні поліпшити комфорт і керованість при русі по будь-якій трасі.

Виробник рекомендує замінювати передні опори при кожній зміні амортизаторів, таким чином ви підвищуєте активну безпеку автомобіля. Найчастіше знос опор амортизатора малопомітний, адже просідання елементів опори не перевіряється при діагностиці підвіски. Встановлення ж нових опор дозволить зменшити зусилля на кермі та поліпшити якість управління. Нові верхні опори Kayaba продовжать термін служби амортизаторів і стануть додатковим фільтром від вібрацій. Замінивши опору стійки амортизатора одночасно з самим амортизатором, ви зможете уникнути додаткових витрат на заміну, коли через деякий час після заміни амортизатора опори вийдуть з ладу.

Захисний комплект KYB Protection Kit для амортизаторів підвіски Kayaba. Проводити заміну захисних комплектів потрібно при кожній заміні амортизатора. Це обов'язкова умова для збереження офіційної гарантії Kayaba. У чому причина такої вимоги? Річ у тім, що термін служби амортизатора безпосередньо залежить від технічного стану захисного комплекту. Зношений відбійник змушує амортизатор зазнавати додаткових ударні навантаження, а несправний пильовик піддає шток і сальник амортизатора абразивному зносу, що є причиною швидкого виходу амортизатора з ладу. Захисні комплекти KYB зроблені з використанням сучасних технологій і матеріалів та розраховані на тривалий термін служби.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено