Новинка! Багажні системи від німецької компанії Atera!

01.09.2014
У нас з'явилися багажні системи від німецької компанії Atera!

Компанія Atera виробляє багажні системи для автомобілів з 1978 року. Продукція Atera є оригінальною (OEM) для провідних виробників автомобілів, наприклад, Audi, BMW, Daimler Chrysler, General Motors, Opel, Hyundai (для Європи), Kia (для Німеччини), Mitsubishi, Porsche, Suzuki, Volkswagen. Компанія здобула світову популярність завдяки відмінним споживчим якостям випускається їй товару, в тому числі та багажників на дах.

Atera робить акцент на тому, що випускається компанією, є не просто багажниками, а «багажними системами», пояснюючи це тим, що сучасні багажники за визначенням є складними системами, а не старомодними вантажними решітками, що кріпляться до водостічних жолобках на даху авто. Багажні системи Atera з'являються в результаті спільної праці інженерів-конструкторів і дизайнерів, виготовляються з новітніх матеріалів за допомогою сучасних технологій. Це робить багажники на дах Atera дуже зручними у зверненні.

Яскравим прикладом нових технологій є система кріплень Signo, використовувана на всіх багажниках Atera. Ця система кріплень відрізняється сучасним дизайном, легкістю в установці, а також поліпшеними аеродинамічними властивостями.

Тип AS - для автомобіля зі звичайною дахом
Тип ASR - для автомобіля з рейлінгами
Тип ASF - для автомобіля зі штатними місцями кріплення багажника
Тип ASS - для автомобіля з інтегрованими рейлінгами


Signo дозволяє використовувати два типи профілів поперечок: стальний стандартний профіль з прямокутним перетином 22x32мм; новий алюмінієвий С-профіль. Кріплення серій AS, ASR, ASS обладнані пристроєм проти крадіжки, виконаним у вигляді "секретки"


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено