Одяг, що світиться - найкращий спосіб позначити себе на дорозі!

01.08.2019

На дорозі важливо бути помітними, але саме суворе ставлення до екіпіровки велосипедистів і мотоциклістів. Жилет безпеки зі сітловідбивальними смугами можна було б використовувати в якості екіпіровки тих, хто пересувається на електросамокатах, гідроборт та іншої швидкісної техніки. Іноді, звичайних світловідбивачів недостатньо, адже без попадання прямого світла від автомобільних фар або вуличних ліхтарів жилети слабо помітні. Сьогодні серед пропозицій на ринку спецодягу та екіпіровки з'явилися новинки, які світяться яскравим світлом, завдяки смугам з рядами світлодіодів.


Компанія HELD випустив колекцію курток зі світлодіодними елементами


Виробник мотоекіпіровки HELD випустив ексклюзивну колекцію курток і жилетів зі світлодіодними елементами. Текстильні вироби з інтегрованими в неї LED-модулями привертає максимум уваги в темний час доби, навіть в складних умовах видимості. Одяг оснащена модулями Osram, в яких використовуються світлодіоди білого і червоного світла, розроблених на замовлення німецького бренду мотоциклетної екіпіровки. Працюючи у двох режимах, в безперервному і мерехтливому, забезпечує безпечну видимість мотоцикліста в будь-яких умовах.


Активний захист мотоцикліста за рахунок видимості здалеку набагато ефективніше звичайних світловідбивних елементів. Для підтримки харчування в жилети встановлені батареї місткістю 4000 мАг, підзарядка можлива, як від зовнішнього зарядного пристрою Power Bank, так і від блоку живлення від будь-якої мережі.


Жилет безпеки зі сітловідбивчими смугами


Кожен водій знає, що в темряві важливо бути помітним для інших учасників руху. Пересуваючись на автомобілі вночі, чи звертаєте увагу на те, як багато автомобілів стоять на узбіччі, а поруч нікого? Миготливі вогні автомобіля і люмінесцентні смуги знаків помітні за кілька сотень метрів, а ось людини, що знаходиться десь неподалік, помітити дуже складно. Сітловідбивальний одяг - це той атрибут, який дозволяє людині стати помітним на дорозі в будь-який час дня і ночі. Такого роду технічне екіпірування не тільки корисна для працівників виконують ремонтні роботи на дорозі, але і настійно рекомендована водіям, що здійснюють аварійні зупинки в нічний час.


Першим, найдоступнішим і недорогим, але ефективним способом зробити себе помітним на дорозі - це сітловідбивчі жилети безпеки. Тканина, з якої виготовляється спеціальний одяг повинен бути помітна мінімум за 150 метрів. Тому їх шиють з яскравих матеріалів, що не природно яскравих кольорів, використовуючи жовтий, помаранчевий або зелений кольори. Завдяки цьому, людина буде помітний на проїжджій частині не тільки в темний час доби, а й в сонячний день. Світловідбиваючі жилети для дітей - це запорука безпеки дитини не тільки на дорозі, але і при походах і міських заходах. Пересуваючись на електросамокатах, гідроборт та іншої швидкісної техніки, як дитині, так і дорослому не завадить додатково позначити себе. У нашому інтернет-магазині Ви можете придбати Люмінесцентний жилет.




Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено