Нові обкладинки для документів в темно-коричневому кольорі!

30.08.2016
На сайті з'явилися обкладинки для документів і затискачі для грошей із натуральної шкіри в темно-коричневому та чорному кольорах. Нагадуємо, що ви також можете купити ці красиві та стильні аксесуари для водія у світло-коричневому кольорі. Ми пропонуємо обкладинки для водійських прав, техпаспорта в різних форматах, а також зручні затискачі для грошей. Більшість товарів брендовані логотипом марки автомобіля. У нас є аксесуари з логотипами більшості популярних марок авто, а також обкладинки для документів без логотипа, а це значить, що кожен водій зможе знайти в нашому інтернет-магазині товар на свій смак.

Звертаємо вашу увагу на те, що всі аксесуари виготовлені з високоякісної натуральної шкіри виробництва Італії, і імпортної фурнітури. Це забезпечує приголомшливий зовнішній вигляд, який підкреслює статус його власника, і довгий термін служби. По краях обкладинки та затискачі для грошей прошиті міцними нитками, що не тільки робить виріб набагато міцніше, але і покращує його зовнішній вигляд.

Обкладинка для прав і техпаспорта - виключно корисний аксесуар для водія, тому що дозволяє зберігати важливі документи в порядку і захищати їх від втрати та пошкодження. Зручна і міцна обкладинка для водійських документів незамінна для автомобіліста, а крім того, є яскравим і красивим елементом вашого повсякденного вигляду.

Затиск для грошей з натуральної шкіри підійде всім, хто звик дбайливо ставитися до грошей і зберігати їх в порядку. Користуватися затискачем дуже зручно, він не мне купюри, їх легко помістити всередину затиску і вийняти з нього. Як і обкладинка для документів, затиск для грошей брендований логотипом марки автомобіля, і ви зможете вибрати аксесуар з логотипом свого авто.

Обложки для документов


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено