Новинка - високоякісні вітровики Vinguru.

10.08.2016
Пропонуємо Вашій увазі відмінні дефлектори вікон Vinguru, які недавно з'явилися на нашому сайті. Як ви знаєте, завдяки дефлекторам вікон (вітровики) можна їздити з відкритими вікнами в будь-яку погоду, і не боятися потрапляння снігу або ж дощу всередину салону, а також забути про запотівання скла. Отже, кожен пропонований нами комплект вітровиков Vinguru - модельний, тобто призначений для конкретного автомобіля і виготовлений спеціально для його. Заміри автомобіля і подальша розробка форми дефлектора відбувається за допомогою сучасних 3D-технологій. Таким чином, вітровики ідеально вписуються в дизайн автомобіля.

Які ж особливості вигідно відрізняють вітровики Vinguru від аналогічних товарів інших виробників? В першу чергу, це висококласне упаковування класу А. Кожен комплект запаковується в пухирчатий поліетилен, а потім в міцний картонний короб у фірмових кольорах виробника. Це дозволяє домогтися безпеки при перевезенні вітровиков. Зокрема, поки дефлектори їдуть від постачальника в інтернет-магазин, вони можуть бути пошкоджені. Якісна упаковка знижує такий ризик. Для порівняння, більшість вітровиков інших виробників поставляються в поліетиленовій упаковці.

Другою особливістю є те, що в кожному комплекті є праймер адгезії, серветка зі спеціальним складом, який підсилює зчеплення поверхонь. Використовуйте його під час установки для більш надійної фіксації. Інші виробники не пропонують подібного.

На закінчення скажемо трохи про інші характеристики дефлекторів вікон Vinguru. Вони виготовлені з якісного ударостійкого акрилу, досить гладкі, відрізняються глянсовим блиском. Встановлюються вітровики дуже просто, за допомогою оригінального скотча ЗМ (він є в комплекті). Весь процес установки дуже детально розписаний в інструкції по установці, яку ви знайдете як в коробці з дефлекторами, так і на нашому сайті, в кожному товарі.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено