Огляд різновидів автомобільних багажників. Частина 2.

16.08.2012

Ще один корисний додатковий елемент, призначений для кріплення на основу універсального автомобільного багажника - автомобільний бокс. Жорсткі міцні стіни боксу виготовлені з водонепроникної тканини, а найчастіше - з пластику. Таким чином, вантаж, що перевозиться надійно захищений від будь-яких фізичних ушкоджень і впливу опадів, а також гарантовано не буде викрадений, адже бокс замикається на ключ.

Ще один важливий плюс боксу - обтічна аеродинамічна форма, яка дозволяє не створювати ніяких шумів при швидкій їзді. Крім того, бокс володіє безперечним естетичною перевагою - адже красивий і блискучий бокс набагато привабливіше, ніж накрита брезентом купа речей.

Але, звичайно, у боксів є і деякі недоліки. В першу чергу, це немаленькі габарити, і Вам доведеться звільнити пристойну ділянку в гаражі під його зберігання. На щастя, вже з'явилися м'які бокси з непромокної щільної тканини, які можна скласти до розмірів невеликої сумки.

Зверніть увагу:

1. Бокс, який закріплюють на фаркоп, напевно непромокальні. Можете возити там навіть звичайні пакети з продуктами з супермаркету, і вони не будуть страждати від пилу, бруду та опадів.

2. Якщо у Вас є відразу 2 багажника, які монтуються в різних місцях, їх можна використовувати одночасно. Наприклад, один з них монтується на фаркоп, а другий - на дах. Тоді Ви перевезете у 2 рази більше речей, плюс буде можливість розсортувати їх так, як зручно і речі не ушкодяться.


3. Існують багажники, що вміщають відразу кілька велосипедів, і Ви можете взяти в дорогу їх все.


4. І головне правило використання багажників! Уважно стежте за габаритами вантажу. Ширина не може бути більше 2.55 м, і вантаж не повинен виступати за задні ліхтарі більш ніж на 2 м. Загальна висота авто з вантажем - не більше 4 м. Від дороги. Ті предмети, які Ви будете перевозити, можуть не тільки значно збільшити габарити авто, а й зменшити маневровість. Так що будьте обережні.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено