Новинка: автомобільні кавоварки!

13.08.2012


Кава є улюбленим напоєм дуже багатьох людей. Його приємний смак і насичений аромат бадьорять і позитивно впливають на настрій. Більшість автолюбителів також вельми позитивно ставляться до цього прекрасного напою. Але до недавнього часу могли брати його в дорогу виключно в готовому вигляді, в термосі. Не будемо говорити про недоліки цього шляху, скажімо лише, що тепер з'явилася гідна альтернатива!


Були розроблені прилади, здатні готувати відмінну каву із зерен прямо на ходу. Ці пристрої називаються автомобільними кавоварками. З їх допомогою Ви можете насолоджуватися свіжою кавою за кермом, не виходячи з автомобіля.

Все люди, які проводять багато часу за кермом (далекобійники, водії громадського транспорту, таксисти, і багато інших), гідно оцінять таку можливість. Припаде до душі вона і тим, хто люблять довгі подорожі на власному авто, та й просто мешканцям мегаполісів, які простоюють в пробках по кілька годин.

Автокавоварка стане Вашим вірним супутником при будь-якому виїзді на природу, будь то полювання, рибалка або пікнік. Ви зможете приготувати улюблений напій польових умовах, де б не опинилися. Підключаються вони через прикурювач і можуть надійно фіксуватися на корпусі машини за допомогою міцних кріплень.


При виборі кавоварки в першу чергу звертайте увагу на ту напругу, яка споживає даний пристрій. Кавоварка, яка споживає 24В, підходить для автобусів, вантажівок; а кавоварка на 12В - для легковика.

Зрозуміло, кавоварки розрізняються і за обсягом. Зазвичай вони розраховані на одну, п'ять, вісім або 12 чашок кави. Якщо Ви найчастіше подорожуєте в поодинці, можна обмежитися кавоваркою на 1 чашку. Але якщо з Вами постійно пасажири, то, само собою, слід придбати кавоварку побільше.

І кілька моментів, пов'язаних з безпекою. При покупці обов'язково потрібно впевнитися, що кавоварка відключиться автоматично при закипанні води, а також при порожньому резервуарі. Місткість для води повинна герметично закриватися щільною кришкою, в якій передбачено отвір для засипання кави. Так можна гарантувати, що напій не розіллється при русі. Також обов'язково перевірте, чи підходить система кріплень саме до Вашого авто, протестуйте її надійність.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено