Автомобільні чохли - легкий спосіб змінити інтер'єр авто на краще

01.08.2012

Є кілька причин, спонукають автомобіліста на покупку чохлів на сидіння: для захисту від зносу і забруднення, для приховування дефектів; для того, щоб змінити зовнішній вигляд салону. Іноді для отримання такого ефекту перетягують весь салон, але ж покупка чохлів набагато менш затратна. Тому велика частина водіїв вибирають саме цей спосіб рестайлінгу.

Існують модельні чохли, універсальні, а також чохли індивідуального пошиття.

Модельні чохли добре сидять на спинці та сидінні, якісні та недорогі, але при цьому мають не найширший вибір крою і забарвлення. До того ж складно підібрати модельний чохол, якщо у Вас далеко не найпоширеніша модель авто. Але такі чохли однозначно не створюють загрози Вашої безпеки, оскільки не є перешкодою для подушок безпеки у разі ДТП.

Універсальні чохли дуже різні за забарвленням і моделям, і їх можна купити майже в будь-якому автомобільному магазині. Вони недорогі, але як Ви розумієте, далеко не завжди сидять ідеально і можуть ускладнювати доступ, наприклад, до регулювання сидінь. Проте, вони досить популярні. Головне, якщо Ваша машина обладнана боковими подушками безпеки, купуйте універсальні чохли виключно з маркуванням AIRBAG.

Ексклюзивні чохли на замовлення, зшиті за вашими мірками, безумовно, мають масу переваг і єдиний недолік у вигляді ціни. Хоча вони не набагато дорожче готових. Зате Ви отримуєте чохли, що ідеально сидять, зшиті з обраного Вами матеріалу, правильного кольору та з будь-якими особливостями дизайну. За це безперечно варто заплатити!



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено