Як позбутися від запаху кондиціонера із засобами LIQUI MOLY?

23.07.2018
У літню пору хочеться прохолоди, свіжості та комфорту. З цієї причини ми інтенсивно використовуємо кондиціонер в автомобілі. Холодний вітерець розноситься через дефлектори обдування приносить радість і затишок. Але іноді цю ідилію порушує неприємний запах, який означає, що в випарнику кондиціонера утворилися специфічні забруднення у вигляді цвілі та бактерій, що викликають алергію і простудні захворювання у людей.

Арсенал продукції LIQUI MOLY у своєму розпорядженні три методами для усунення цієї проблеми.

Найбільш доступний спосіб - спрей-дезодорант для автомобілів LIQUI MOLY Klima Fresh. Цим методом може скористатися кожен водій самостійно. Для цього потрібно вимкнути кондиціонер, уставити регулятор температури на мінімум і швидкість подачі повітря на максимум при включеному режимі внутрішньої рециркуляції. Встановити балон зі спреєм в просторі для ніг. Розпорошувати в район дефлектора забору повітря рециркуляції. Таким чином, активні речовини спрей-дезодорант поширюватися в вентиляції та звільнять кондиціонер від неприємних запахів.

Більш ретельний спосіб проводиться з очищувачем LIQUI MOLY Klima-Anlagen-Reiniger 0,25л. Даний спрей містить зонд, за допомогою якого дієві речовини наносяться на випарник систем кондиціонера і подачі повітря. Цим гарантується, що необхідні елементи кондиціонера очищаються. Основною перевагою даного методу є просте застосування, яке не потребує будь-якого додаткового обладнання.

Найбільш ретельне очищення рекомендується проводити з професійним засобом LIQUI MOLY Klima-Anlagen-Reiniger 1л. Продукт був розроблений для професіоналів сфери автомобільного сервісу. У цьому методі, що очищає рідина подається у випарник спеціальним розпилювальним пістолетом Klima-Anlagen-Reinigungspistole з гнучким шлангом та спеціальною форсункою, яка створює кулястий розпил. Це забезпечує надійне видалення цвілі, бактерій, неприємного запаху і працює як освіжувач.

Очисні засоби компанії LIQUI MOLY допоможуть повернути комфорт і свіжість в салон вашого автомобіля.


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено