Новинка! Розширився асортимент підлокітників Armster!

02.07.2015
Істотно розширився асортимент підлокітників Armster! Ви можете підібрати підлокітник для свого автомобіля, скориставшись зручним інструментом добору в лівій частині сторінки, тут, в категорії. Підлокітники Armster виготовляються в Угорщині та є ексклюзивним і високоякісним товаром, здатним задовольнити вимоги найвибагливіших автолюбителів. Найсвіжіша модифікація підлокітників, зроблена за найбільш сучасної технології - автомобільні підлокітники Armster 2.

Переваги підлокітників Armster 2:

1. Абсолютно всі етапи складання вузлів підлокітника, а також комплектація вироби кріпленнями та технічною документацією проводиться виключно вручну з метою забезпечення якісного складання і зведення до мінімуму можливості виробничого браку.

2. Конструкція автомобільного підлокітника Armster доповнена металевими деталями, що істотно збільшує максимально можливе навантаження на злам, яка досягає 80 кг (в два рази більше, ніж в Armster 1). Крім того, оновлена ​​конструкція полегшує тонке налаштування кута нахилу.

3. Кейс-мінібег є окремою кишенею для цінних речей (ключі, гаманець і т.д.), який можна без зусиль відстебнути від підлокітника і закріпити на своєму поясному ремені. Так само легко його можна повернути назад після повернення в автомобіль.

4. Верхня кришка зсувається, збільшуючи поверхню підлокітника, для максимально зручного підстроювання під статуру конкретного водія.

5. Можна змінювати кут нахилу підлокітника від паралельного підлозі до повністю вертикального.

6. Великий і зручний підлокітник зсередини оброблений флоком. Там можна зберігати всі необхідні дрібниці.

Крім того, на нашому сайті представлена ​​спрощена версія Armster 2 під кодовою назвою Armster S. Їх відрізняють деякі елементи дизайну і конструкції. Ви завжди можете вибрати підлокітники лише однієї серії з допомогою фільтра в лівій частині сторінки.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено