Новий розділ - решітки радіатора!

14.07.2014
Решітка радіатора захистить вас від попадання сторонніх предметів в корпус радіатора, а також надійно захистить його корпус від механічних пошкоджень. Крім того, решітка радіатора здатна захистити двигун від переохолодження шляхом створення повітряного прошарку між радіатором і потоком зустрічного повітря. Решітка радіатора здатна також захистити та від перегріву. Виготовлена ​​з хромованих деталей або нержавіючої сталі решітка покращує обдування радіатора, зокрема його сот. Купивши решітку радіатора і встановивши її, можна істотно посилити якість і працездатність охолоджувальної системи автомобіля, а також не допустити перегріву охолоджуючої рідини в радіаторі.

Решітка радіатора встановлюється на будь-який автомобіль. Головне її завдання - захист від пошкоджень. Але крім цього, решітка здатна значно поліпшити зовнішній вигляд автомобіля, надати йому неповторну індивідуальність. Решітку радіатора використовують як декоративну і функціональну деталь, що виділяє автомобіль із загального потоку на дорозі.

Решітка радіатора робиться з нержавіючої сталі та покриваються стійкою до корозії поліруванням. Іноді деталі решітки виготовляють із пластику й покривають хромом. При створенні дизайну обов'язково враховується місце розташування емблеми авто. Решітку радіатора можна встановити замість наявної решітки або поверх неї. Після установки потрібно її закріпити за допомогою нержавіючих елементів. Зовнішній вигляд решітки може бути абсолютно різним: вона може бути як чорної, так і хромованою.


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено