Новинка! Брендовані сумки техдопомоги!

09.07.2014
Новинка на нашому сайті! Геть одноманітність! Тепер власники найбільш популярних марок автомобілів можуть укомплектувати свій багажник зручним та міцним сумкою техдопомоги з логотипами автомобілів. Купити сумку техдопомоги можна тут. Ми пропонуємо брендовані сумки техдопомоги для таких марок авто:

Citroen
Volkswagen
Ford
Honda
Hyundai
Kia
Mazda
Mitsubishi
Nissan
Peugeot
Renault
Skoda
Toyota



Сумки не тільки брендовані логотипом вашого улюбленого автомобіля, вони ще й різнокольорові, а значить, принесуть трохи позитиву при кожному відкритті багажника. Сумка техдопомоги складається з двох великих, містких відсіків на блискавки. На дні сумки розміщені липучки, які допомагають зафіксувати її на підлозі - сумка не буде «їздити» по багажнику під час руху та особливо різких поворотів. Матеріал сумки - міцний і зносостійкий нейлон.

Навіщо вам така сумка? Звичайно ж, для правильної організації простору в багажнику, простіше кажучи, щоб був порядок. Кожен автомобіліст стикається з необхідністю підтримувати порядок в багажному відділенні та знає, як це непросто при відсутності додаткових відсіків. Роль таких кишень може виконувати органайзер багажника у вигляді сітки або короба, а також сумка техдопомоги (або кілька таких сумок), в яку можна і потрібно покласти найпотрібніші в дорозі предмети - аптечку, трос, вогнегасник. Крім того, сумка настільки містка, що туди без зусиль помістяться інші вірні супутники водія, «проживають» в багажнику - наприклад, компресор, автопилосос. У нас ви можете купити не тільки брендовану сумку техдопомоги, але і всі ті аксесуари, якими її потрібно заповнити. Заходьте і вибирайте!


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено