Новинка - накладки на пороги Стандарт і Еліт!

02.07.2014
Новинки на сайті - цілих 2 нових лінійки накладок на пороги від відомого виробника автомобільного тюнінгу, торгової марки NataNiko. Раніше ми могли запропонувати вам лише накладки на пороги серії Преміум. Зараз же асортимент розширився і для кожного автомобіля можна підібрати не тільки товар з середнього цінового діапазону, але і бюджетні накладки Стандарт, а також дорожчі та найбільш презентабельні накладки "Еліт". Купити накладки на пороги можна тут. Детальну інформацію про особливості кожної серії накладок читайте нижче!

Накладки на пороги NataNiko виготовляються з високолегованої нержавіючої сталі. Їх товщина складає всього 0.5 мм. Накладки на пороги надійно захищають лакофарбове покриття порогів від механічних пошкоджень, які з'являються при посадці та висадці пасажирів, а також прикрашають автомобіль. Ці аксесуари виготовляються індивідуально для кожної моделі автомобіля. Вони будуть ідеально підходити до порога вашого автомобіля, що забезпечує бездоганне прилягання до поверхні. Ми пропонуємо три класи накладок на пороги: Стандарт, Преміум і Еліт.

Накладки на пороги Стандарт - найбільш бюджетний варіант з глянцевою поверхнею і матовим написом марки та авто автомобіля. Встановлюються на звичайний двосторонній скотч. Накладки на пороги Преміум представлені в середньому ціновому діапазоні. Напис наноситься на поверхню методом шліфування. Для установки використовується високоякісний двосторонній німецький скотч 3М. Накладки на пороги Еліт найбільш дороги та виглядають просто шикарно. Їх комбінована глянцево-матова поверхня додасть вашому автомобілю неповторний вигляд. Напис наноситься на поверхню методом шліфування. Для установки використовується двосторонній німецький скотч 3М високої якості.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено