Догляд за фарами

20.07.2012

Кожен автомобіль щодня піддається сильним навантаженням. Результатом цього процесу являється руйнування як внутрішніх, так і зовнішніх частин машини. Взяти хоча б автомобільні фари. Через деякий час на низ з'являються невеликі відколи, потертості та тріщини. Зрозуміло, це дуже негативно відбивається на здатності оптики якісно висвітлювати дорогу.

Ваше авто стає менш привабливим і естетичним, рівень безпеки водіння падає, світло від фар мутний і нечіткий, засліплює зустрічних водіїв. У такій ситуації саме час зайнятися поліруванням фар.

Зрозуміло, за допомогою простих дій за умови регулярного виконання можна відтягнути необхідність полірування на час. Тримайте автомобіль в чистоті, видаляючи бруд м'якою тканиною (щоб не подряпати). Не слід занадто часто мити авто, адже часте користування послугами автомийки негативно впливає на якість робочої оптики авто. Бережіть автомобіль від надмірно високих температур і дряпання піском і дрібними каменями. Досить ефективна захисна плівка, особливо встановлена ​​на нові фари.

Але при перших же серйозних пошкодженнях слід замінити фару, перш ніж вона вийде з ладу. Часто допомагає профілактичне полірування, яку цілком можна виконати самостійно, якщо фара у Вас пластикова, а не скляна. Для полірування скла краще звертатися в спеціалізований центр, адже не маючи досвіду роботи зі шліфувальною машиною, Ви, швидше за все, просто зіпсуєте фару.


до речі, пластик набагато більш практичний, ніж скло, і стійкий до утворення тріщин і відколів. Правда, через кілька років під впливом сонячних променів його поверхню затуманюється, але ця проблема легко вирішується протягом години поліруванням в домашніх умовах.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено