Новинка - автомобільні компресори Alca!

02.06.2016
На сайт додані автомобільні компресори Alca! Нагадуємо, що автомобільний компресор - це дуже корисний пристрій, яке використовують для накачування шин; а також, за наявності вбудованого манометра (який майже завжди є в комплекті) може застосовуватися для контролю за тиском в шинах.

Як завжди та буває, в лінійці виробник пропонує кілька компресором з різною потужністю, від самого слабенького до найбільш продуктивного. Компресори Alca відрізняються від аналогічних товарів інших брендів відмінною якістю (виробництво - Німеччина!), Незвичайним зовнішнім виглядом (а не набили оскому дизайном більшості компресорів, якого виробника не візьми), високою продуктивністю і швидкістю накачування навіть в простих моделях, а також приємними додатковими функціями.

Що стосується додаткових функцій, у кожного компресора вони свої. Наприклад, деякі моделі оснащені ліхтарями, які допоможуть вам на темній нічній дорозі підкачати колесо, а в моделі Alca 219 є також сигнальна лампа. Компресор Alca 208 є одночасно і пилососом, а значить, вам доведеться возити в багажнику на один пристрій менше. Компресор Alca Pneumatic PRO 224 000 оснащений функцією точного накачування і спуску повітря (release). Загалом, асортимент досить широкий, і ви зможете вибрати та купити компресор без праці.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено