Вибір автомобільного радіатора

30.06.2014
Автомобільний радіатор призначений для запобігання надмірного нагрівання двигуна методом відведення потоків нагрітого повітря назовні, в навколишнє середовище. Так зберігається працездатність не тільки двигуна, але всіх систем автомобіля в цілому. Радіатор автомобільний може мати різну вартість в залежність від його марки та випускає країни, але в будь-якому випадку він являє собою один з найбільш важливих елементів системи охолодження. Крім марки та країни-виробника, на ціну радіатора впливає матеріал, з якого він зроблений. Радіатори охолодження бувають мідними та алюмінієвими, і обидва матеріали мають свої переваги. Так, алюмінієві радіатори мають підвищену тепловіддачею і невелику вагу. Ще один плюс - їх можна ремонтувати. Мідні радіатори гарні, коли вам потрібна додаткова тепловіддача, щоб обігріти салон. Але вони досить важкі, і за рівнем тепловіддачі все одно поступаються алюмінієвим.

Головне завдання автомобільного радіатора - захист двигуна від перегріву, тому важливо, щоб радіатор був високоякісним і здатним виносити будь-які перепади температур. А такий критерій, як рівень тепловіддачі, в першу чергу впливає на рівень охолодження двигуна, а значить, від нього безпосередньо залежить термін служби мотора. Сучасні моделі радіаторів гарантують високий рівень тепловіддачі, тому здатні забезпечити повноцінне охолодження двигуна. Ви можете отримати консультацію фахівця щодо вибору та установки автомобільного радіатора, зателефонувавши за допомогою одного з номерів нашого кол-центру. Купити радіатор можна тут



Вирішивши купити радіатор автомобільний для іномарки або ж для вітчизняного автомобіля, зверніть увагу на його клапан. Кришка клапана дуже важлива для забезпечення належного функціонування радіатора охолодження. Найчастіше кришку радіатора потрібно міняти щороку. Автомобілісти, своєчасно міняють клапанні кришки, можуть не мати проблем з радіатором аж до 10 років. Звичайно ж, багато що залежить від умов експлуатації, але при відсутності заводських дефектів і своєчасному обслуговуванні хороший радіатор буде надійно служити вам багато років.


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено