Чим корисний захист фар?

26.06.2014
Фари більшості сучасних авто виготовляються з пластику. Через кілька років після початку експлуатації господар автомобіля починає помічати, що фара дає менш яскраве світло, і рух в темний час доби вже не є настільки безпечним, як раніше. Заміна ламп може вирішити проблему лише частково, оскільки недолік світла викликаний не тільки зниженням якістю лампи, а й погіршенням стану прозорої частини фари. Вона контактує з навколишнім середовищем безпосередньо, тому часто каламутніє, жовтіє, на ній з'являються подряпини. Виправити ситуацію може тільки повна заміна фари, що з економічних міркувань невигідно.

Краще заздалегідь потурбуватися про цілісність фари, і відразу після покупки автомобіля встановити на неї захист. Деякі вважають за краще закривати фару вініловою плівкою. Такий захист хоч і захистить від фізичного впливу, але неодмінно порушить природний теплообмін фари, що призведе до зниження прозорості. Тому найкращим варіантом є пластиковий захист фар. Звичайно, вона також згодом спіткає і пожовтіє, але, по-перше, це відбудеться набагато пізніше, ніж з оригінальною фарою. А по-друге, ціна вийшла з ладу захисту однозначно несумісна з ціною фари. Вибрати захист фар для свого автомобіля ви можете тут.

Переваги пластикового захисту фар:

- захист не дає фарі тріснути та розколотися. Міцний пластик добре гасить удар, і механічний вплив розподіляється по всій поверхні фари.
- при всій міцності накладка не поступається прозорістю склу.
- простота в установці.
- економія грошей на покупку нових фар.



Товщина захисту фар зазвичай становить не більше 3 мм. Захист зазвичай виготовляється методом вакуумного формування: нагрітий матеріал набуває достатню пластичність, щоб прийняти форму підготовленої матриці під впливом тиску. Якщо ви хочете купити захист фар, головне - це підібрати модель, яка виготовлена ​​спеціально для вашого авто. Вибір невідповідною захисту призведе до того, що виріб не зможе лягти в штатне місце або ж його не вийде належним чином закріпити. Якщо ви купили модельний захист фар для вашого автомобіля, встановити її дуже просто. Для цього не потрібно свердлити кузов. Кожна захист в обов'язковому порядку комплектується інструкцією по установці.


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено