У нас з'явилася бездротова інспекційна камера Whistler WIC-3509P-R!

24.06.2014
Навіщо потрібні інспекційні камери? З їх допомогою можна проводити огляд у важкодоступних місцях, наприклад, під капотом автомобіля, у вузьких щілинах під меблями або побутовою технікою, в технологічних просторах різних будівель, в трубах і димоходах різних типів. Для ремонту і діагностики автомобіля на професійному рівні така камера виключно корисна.



У чому зручність при роботі з інспекційною камерою? Саме ця модель камери, Whistler WIC-3509P-R, підтримує бездротовий зв'язок камери та монітора, дальність роботи бездротового зв'язку становить 10 м. Таким чином, ви можете розташувати монітор в будь-якому зручному місці. Камера розташовується на тонкому, гнучкому подовжувачі, довжиною 1 м. І подовжувач, і камера повністю вологозахищений. У комплекті з камерою є дзеркало на зручній ручці, що дає додаткові можливості огляду, а також магніт і гачок-захоплення, за допомогою яких можна отримувати предмети з важкодоступних місць. Ви можете виробляти досить точну настройку зображення на моніторі: плавне регулювання різкості, ступеневе регулювання яскравості (6 рівнів), контрастності (8 рівнів), орієнтації зображення (4 напрямки). Зрозуміло, можна під'єднати інший монітор або телевізор для перегляду зображення на ньому безпосередньо під час огляду, або ж записати фото і відео на карту пам'яті та згодом подивитися їх на комп'ютері.

Ознайомитися з більш докладними характеристиками камери та купити інспекційну камеру Whistler WIC-3509P-R Ви можете за цим посиланням.


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено