Накладки на бампер - краса і надійний захист!

19.06.2014
Накладка на задній бампер відноситься до дуже корисних елементів автомобільного тюнінгу, оскільки вона здатна не тільки прикрасити, але і надійно захистити автомобіль від можливих при завантаженні багажника пошкоджень. Цей міцний захисний елемент допоможе вам забути про проблеми з тріщинами та подряпинами на бампері. Підібрати накладку на бампер для свого автомобіля можна тут.



Накладки на бампер розробляються індивідуально під кожну модель автомобіля з урахуванням її технічних особливостей. У виготовленні використовується лазерна технологія, яка дозволяє уникати будь-яких похибок і домагатися абсолютної точності.

Накладки, які ви можете купити в нашому магазині, виготовляються з дуже якісної нержавіючої легованої сталі. Накладка маркована написом марки або моделі авто. Ви можете вибрати накладку на бампер з загином або без загину. Накладка з загином захищає не тільки верхню частину бампера, але і частково прикриває бічну сторону. Якщо ви хочете забезпечити захистом від механічних впливів максимальну площу кузова, вам краще купити саме таку модель накладки.

Установка накладки на задній бампер дуже проста. Наші накладки встановлюються на високоякісний двосторонній скотч - знаменитий німецький «ЗМ». Він тонкий, але дуже міцний, при цьому через мінімальну товщину, накладка виглядає як монолітна частина кузова вашого автомобіля. Для установки потрібно всього лише знежирити бампер і щільно прикласти до нього накладку. У разі необхідності ви зможете легко провести демонтаж. Але при цьому накладка має високий запасом міцності та стійка до хімічних впливів, так що автомобіль можна, наприклад, мити за допомогою безконтактної мийки.


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено