Новинка! Підлокітники Armrest

18.05.2017

Будь-який автолюбитель бажає, щоб кожна поїздка в його автомобілі приносила тільки приємні враження. Для цього необхідна хороша дорога, надійна машина і зручний її салон. Комфортна організація водійського місця вимагає особливої ​​уваги, особливо для автомобілістів, які часто відправляються в далекі поїздки. В облаштуванні місця водія не буває дрібниць. Важливу роль в обладнанні місця водія займає підлокітник.

Підлокітники, якими укомплектовані автомобілі більш ранніх років випуску, далеко не завжди задовольняють потреби автовласників, а багато хто з моделей автомобілів і зовсім не мають такої деталі. У таких випадках у вас є можливість самостійно придбати підлокітник для свого авто.

Armrest - український виробник автомобільних підлокітників, який працює з 2010 року. Щороку процес виробництва підлокітників вдосконалюється для забезпечення все вищого і вищого їх якості. Розробка кожного підлокітника Armrest проводиться індивідуально під кожну марку і модель машини враховуючи всі особливості конфігурації салону. Саме тому підлокітники виглядають так, ніби виготовлені виробником автомобіля.

Багатьох автовласників при покупці підлокітника відлякує той факт, що для їх установки необхідні певні пошкодження штатних елементів автомобіля. Підлокітники від Armrest просто вставляються в консоль між сидіннями та не вимагають ніяких додаткових матеріалів і прикручування! Адже простота установки підлокітників є одним з основних переваг виробленої компанією продукції.

В асортименті компанії Armrest понад вісімдесят видів підлокітників на різні автомобілі, кожен з яких допомагає знизити навантаження на мускулатуру і хребет під час тривалих поїздок за кермом і значно підвищує комфорт водіння.

Підлокітник в салоні вашого автомобіля є однією з деталей, яка не тільки привносить комфорт у ваші поїздки, а ще й бере участь у формуванні неповторного стилю інтер'єру салону.

Вибирати підлокітник необхідно з урахуванням марки та моделі вашої машини, адже всі вироби бренду Armrest є модельними та виготовлені за індивідуальними вимірами. Знайдіть підлокітник, який ідеально доповнить салон вашого автомобіля, просто вибравши марку і модель у формі:


Точний підбір підлокітників по моделі автомобіля!


Оберіть свій автомобіль:


Марка авто:
Модель авто:


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено